Alien: Covenant

Director
Ridley Scott
Runtime
2 h 02 min
Release Date
9 May 2017
Languages
English
Country
 Australia Canada New Zealand United Kingdom United States of America
Genres
Horror, Science Fiction, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Kuudes Alien-leffa ei ole huono, mutta jotenkin se tuntuu turhalta. Samoja aineksia kierrätetään jälleen kerran ja vaikka tyylikkyyttä löytyy, ei mielenkiinto missään vaiheessa nouse kovin korkealle tasolle. Ihan sujuvaa viihdettä toki ja onneksi roolihenkilöiden toiminta ei ole psykologisesti yhtä epäuskottavaa kuin Prometheuksessa.
**½  Tipov 24.5.2017

5 thoughts on “Alien: Covenant”

 1. Teknisestihän tämä on hienosti toteutettu, mutta jotain oleellista jää puuttumaan. Tipin kanssa olen myös samaa mielä siitä, että samoja elementtejä kierrätetään, mitä on jo alkuperäisissä Alien leffoissa nähty. Tiettyihin juonellisiin ratkaisuihin olen myös pettynyt.
  **½

  Reply
 2. Kauan on aikaa siitä, kun olen viimeksi katsonut Alieneita. Tämän tulin katsoneeksi ilman että olen nähnyt Prometheusta, mutta kyllä silti kärryille pääsi.

  Aika masentavaa settiähän tämä oli, mikä oli odotettavissakin. Tällä iällä ei jaksa enää arvostaa kauhuelementtejä, scifipuoli uppoaa kyllä. Mutta as said before, vanhan toistoa alkaa olla. Alkupuolesta leffaa pidin enemmän, lopussa juonikuvio vähän lässäytti fiilistä. Fassbender oli kyllä hyvä, hänelle tähtiä annettava.

  2,5

  Reply
 3. Pettymys. Ei onnistu pitämään otteessaan ja useasti huomaa olevansa jossain ihan muualla kuin leffan maailmassa.

  **

  Reply
 4. Pettymys oli. Samaa juontahan tässä tosiaan kierrätetään ja ilman Fassbenderia ja hänen roolihahmojaan tämä olisi ollut täysi pannukakku.
  **

  Reply
 5. Toisen kerran tuli katsottua Covenant ja aika samat fiilikset oli kuin ekalla kerrallakin; Fassbender ja hänen roolihahmonsa on ainoa positiivinen asia elokuvassa, muuten kierrätetään puoliväkisin vanhaa matskua. Sen verran laadukkaasti tämä on kuitenkin tehty, että nostetaan puolikkaalla arvosanaa.
  **½

  Reply

Leave a Comment