Poster for the movie ""

All the Money in the World

Director
Ridley Scott
Runtime
2 h 12 min
Release Date
21 December 2017
Languages
English, Italian, Arabic
Country
 United States of America
Genres
Crime, Drama, History, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Ridley Scottin tositapahtumiin pohjaava kaappaustarina toimii ihan kivasti. Tarina pysyy kasassa ilman liikoja toimintakohtauksia ja jännityksen nostatuksetkin pysyvät maltillisina, mikä sopii hyvin kun aitoon materiaaliin nojataan. Mielenkiintoinen yksityiskohta tuotannossa oli se, että leffa oli jo kuvattu, kun Kevin Spacey joutui ahdisteluskandaalin kouriin ja niinpä koko hänen osuutensa kuvattiin uudestaan. Christopher Plummer astui Spaceyn saappaisiin esittämään upporikasta kitupiikkiä ja teki roolista todella hienon tulkinnan. Näin se käy kun rahaa on. Mutta tosiaan mielestäni Ridleyn tuotannon parhaimmistoa.
***½  Tipov 15.1.2018

1 thought on “All the Money in the World”

  1. Christopher Plummer heittää kyllä tässä parastaan kehiin. Äijä on suorastaan mahtava kitsastelija-kitupiikki äverikkö. Kässärissä ja juonikuvioissa mennään välillä turhan pitkälle, mutta yleisesti ottaen leffa onnistuu ihan hyvin. Michelle Williams onnistuu myös hyvin roolissaan.

    Ridley Scottin leffa on oikein viihdyttävä paketti, mutta hieman harmittaa kässärin turha runsaus. Vähemmänkin olisi riittänyt.

    ***

    Reply

Leave a Comment