American Hustle

Director
David O. Russell
Runtime
2 h 18 min
Release Date
20 December 2013
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Crime, Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Russelin kevyt huijarielokuva on kunnianosoitus Scorsesen mafiaklassikoille GoodFellas ja Casino. Kova näyttelijäkaarti onnistuu rooleissaan erinomaisesti Christian Bale etunenässä. Amy Adams ja Jennifer Lawrence peesaavat oikein mukavasti. Bradley Cooper sen sijaan ei ihan istu tähän rooliin ja jää hieman harmittamaan. Elokuva on melko epätasapainoinen ja jälleen kerran liian pitkä. Välillä seuraaminen käy tylsäksi ja ajatukset hapuilevat muualle, välillä taasen huumori toimii ja kerronta on tiivistä.
***+  Puppe 28.2.2014

Hauska, hyvin näytelty, hyvä kässäri. Erinomaista viihdettä. Loppupuolta olisi vähän voinut laittaa tiiviimmälle, mutta enpä viitsi liikoja valittaa kun näin mainio lopputulos on kyseessä.
****  Tipov 29.3.2014

1 thought on “American Hustle”

  1. Mä pidän tästä kyl todella paljon. Mahtavat näyttelijät, hyvä rytmi kerronnassa ja erittäin mielenkiintoisesti rakennettuja kohtauksia ja henkilöhahmoja. Mun mielestä tää on jopa Christian Balen uran paras roolisuoritus tähän mennessä. Hienoa kehon kieltä ja pieniä, osuvia ilmehdintöjä jatkuvasti ja upean kaljamahankin mies kasvatti tätä varten. Oikeastaan ainoa selvä miinus on Bradley Cooper, kuten Pöppikin oli huomioinut. Mies on koko ajan hieman väärässä nuotissa ja se näkyy entistä selvemmin kun muut ympärillä vetävät niin hienosti. Hieno ja viihdyttävä leffa David O. Russellilta kerta kaikkiaan. 4½

    Reply

Leave a Comment