Arrival

Director
Denis Villeneuve
Runtime
1 h 56 min
Release Date
10 November 2016
Languages
English, 普通话, Russian
Country
 United States of America
Genres
Drama, Science Fiction

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Avaruusoliot laskeutuvat maailmaan ja kommunikaatioon pyritään pääasiassa yhden tiedenaisen ideoiden mukaisesti. Lievä uskottavuusongelma tätä asetelmaa mielestäni vaivaa koko ajan, vaikka viihdearvoltaan ihan mukava leffa onkin kyseessä.
**½  Tipov 9.1.2017

6 thoughts on “Arrival”

 1. Viihdyttävä, mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä leffa kompastuu hieman sotkiessaan maailmanpolitiikan ja perinteiset valta- ja vihasuhteet tarinaan mukaan. Välillä hieman paikallaan polkeva ja tylsä, mutta kokonaisuutena viihdyttävä. Ei voi silti kun sanoa olevansa pettynyt. Villeneuvelta olisi odottanut enemmän.

  ***

  Reply
 2. Minä tykkäsin. Jotenkin tosi hyvin rakennettu tunnelma, ja minusta tapahtumat kulki tähän leffaan sopivalla tempolla. Ajateltavaa elokuva tarjosi sopivasti, ilman että mitään raskaita fiiliksiä kuitenkaan olisi jättänyt. Vähän joo erikoisia ratkaisuja oli tehty liittyen valtioiden välisiin kuvioihin ja toimiin, mutta ne ei nyt niin keskiössä olleet onneksi, ettenkö pystyisi sivuuttamaan koko juttuja. Päärooleissa on huipputyypit, ja vähän erilaisissa rooleissa kuin viimeksi heitä nähnyt, eli siitäkin tykkäsin. Hyvä leffa kaiken kaikkiaan!

  4

  Reply
 3. Villeneuven Arrival on viihdyttävä ja toimiva paketti. Pidin Ingridin ja Pupen tapaan ajatuksia herättävästä tarinasta, joskin puoliväliin leffaa olisi tosiaan tarvinnu ehkä jotain pippuria. Tää oli myös ensimmäinen 4k-levyltä näkemäni leffa ja tarkan kuvan lisäksi HDR toi kyllä mukavasti rikkautta värimaailmaan.
  ***½

  Reply
 4. Toinenkaan katselu ei poistanut pettymyksen tunnetta. Fiilis ja uskottavuus puuttuu ja ison teeman käsittely jää turhan yksipuolisesti pyörimään kommunikaatio-ongelman ympärille. Arvosana pysyy.

  Reply
 5. En näköjään ollut koskaan arvostellut tänne, mutta katoin tän uudelleen. Mun mielestä aika mitäänsanomaton. Tässä ei ole oikein mitään hohtoa eikä ideaa.

  **½

  Reply

Leave a Comment