Poster for the movie ""

Avengers: Endgame

Director
Joe Russo, Anthony Russo
Runtime
3 h 01 min
Release Date
24 April 2019
Languages
English, Japanese
Country
 United States of America
Genres
Adventure, Science Fiction, Action

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Lippuluukuilla järjetöntä tulosta takonut supersankarisoppa yllätti sikäli, että jytinän ja rytinän määrä oli suhteellisen hillittyä parin ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jaksoi katsoa läpi, vaikka pituutta on tosiaan kolme tuntia. Loppu meni totta kai läskiksi, enkä muutenkaan päässyt (tälläkään kertaa) tarinan fiilikseen kunnolla sisään. Sisältö on mahtipontisuudestaan huolimatta hyvin onttoa tavaraa.
**  Tipov 7.5.2019

2 thoughts on “Avengers: Endgame”

  1. Minä olen jättänyt Infinity Warin jo välistä kun nämä supersankarisekoilut on alkaneet maistua puulta. Mutta mutta… !! Tämäpä olikin toista lajia tämä End Game! Tätikin viihtyi oikein hyvin koko kolme tuntisen ruudun äärellä, saattoipa pari kertaa ääneenkin nauraa. Komiikkaa oli mukavasti tuotu leffaan, varsinkin Thorin uusi olemus oli mehukas vitsien aihe.
    Äkkiseltään voisi olettaa että kun kaikki mahdolliset sankarihahmot tungetaan samaan elokuvaan, ei lopputulos voi olla kuin sillisalaatti, mutta jotenkin ohjaajat Russo&Russo ovat onnistuneet kokoamaan Avengersin viimeisestä seikkailusta aivan toimivan paketin.

    3,5

    Reply

Leave a Comment