Poster for the movie ""

Avengers: Infinity War

Director
Joe Russo, Anthony Russo
Runtime
2 h 29 min
Release Date
25 April 2018
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Adventure, Science Fiction, Fantasy, Action

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Ilmeisesti lähes kaikki Marvel-studion hahmot on ympätty samaan tehostesekoiluun, jota oli erittäin piinallista katsoa. Hektistä rytmiä, surkeaa huumoria ja järjetöntä mäiskettä. Olisin lähtenyt kesken leffan salista ulos, ellen olisi töissä ollut.
Tipov 4.5.2018

1 thought on “Avengers: Infinity War”

  1. Käytiin Pantsen kaa kattoo tää Lontoon BFI IMAX-teatterissa, jossa on yksi euroopan suurimmista kankaista. Yleensä en 3D:n päälle perusta, mutta nyt hervottaman isolta ruudulta fiilis oli aivan eri, kolmiulotteisuus todella tuntui. Ja kun leffa oli kuvattu poikkeuksellisesti kokonaisuudessaan IMAX-kameroilla, niin visuaalisesta herkkupalasta oli kyse.

    Teknisesti toteutus oli siis vankkaa mutta ymmärrän kyllä että jos ei Marvelin sarjakuvia fanita, niin sisältö saattoi jättää toivomisen varaa. Vanha sentimentaalinen fani antoi paljon mättämistä anteeksi kun ruudulla pyöri junnuvuosien ehkä legendaarisen tarina elokuvan muodossa. Silti sanoisin ettei tämä nyt niin huono ole, että pitäisi ulos salista kävellä vaikka hahmot eivät nyt niin sydäntä lähellä olisikaan…
    ***

    Reply

Leave a Comment