Poster for the movie ""

Baby Driver

Director
Edgar Wright
Runtime
1 h 53 min
Release Date
28 June 2017
Languages
English
Country
 United Kingdom United States of America
Genres
Action, Crime

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Tämä leffa oli raikas tuulahdus genreen, joka on tuottanut pelkkiä pettymyksiä viime vuosina. Nuoret pääroolien näyttelijät olivat omiaan lisäämään freesiä fiilistä, Ansel Elgortin habituksesta tykkäsin erityisesti. Ainoa miinus oli ihan leffan loppu, en tajua miksi pahiksien jahtaamista pitää venyttää ja venyttääääää… mutta siitä huolimatta varsin toimiva leffa.
***½  Ingrid 9.4.2018

3 thoughts on “Baby Driver”

 1. Kuvauksessa ja leikkauksessa on raikasta energiaa, joka pitää tempoa yllä. Puhtaasti viihteellinen tarina on kyllä hyvin ontto ja kliseinen, mutta vauhdikas toteutus onnistuu hieman peittämään sisällön puutteita. 2½

  Reply
 2. Ontto ja kliseinen ovat hyviä adjektiiveja kuvamaan Baby Driveria. Tekninen toteutus kuitenkin hyvää luokka, joten voi antaa just sen pari staraa.
  **

  Reply
 3. Tyhjänpäiväinen popcorn-elokuva, joka on ihan viihdyttävää katsottavaa. Bill Popen (The Matrix) hieno kuvaus tekee vaikutuksen, mutta kässäri epäonnistuu varsinkin loppupuolella. Supersuloinen Lily James Deborahin roolissa tuo mieleen aivan Twin Peaksin kahvilatyöntekijän Shellyn.

  ** 1/2

  Reply

Leave a Comment