Poster for the movie ""

Beauty and the Beast

Director
Bill Condon
Runtime
2 h 03 min
Release Date
15 March 2017
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Fantasy, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

En ollut nähnyt aiemmin mitään versiota Beauty and the Beastista, mikä oli ihan hyvä lähtökohta tälle musikaaliversiolle. Juoni nyt tietysti oli selvä alusta loppuun, mutta eipä se nyt tässä tapauksessa haittaa.

Emma Watson oli kyllä aivan hurmaava Bellenä, ja osaa näköjään laulaakin. Jännä nähdä millaisia rooleja jatkossa tekee ja mihin hänellä rahkeet riittää. Emman lisäksi tykkäsin leffan visuaalisesta toteutuksesta, oli ihan huikean hienoa katsottavaa. Musikaalina homma toimi mukavasti, mutta vähän tarttuvampia kappaleita olisi saanut olla. Äänirooleissa leffassa oli  nimekkäitä näyttelijöitä, joista en tunnistanut oikeastaan kuin Emma Thompsonin.

Kyllä tämä arjesta sai irtaantumaan, eli ajoi asiansa hyvin. Omassa genressään hyvä leffa.
***  Ingrid 19.3.2017

6 thoughts on “Beauty and the Beast”

 1. En ymmärrä musikaali genreä kyllä laisinkaan ja niinpä tämänkin kohdalla sai taas ihmetellä miksi kesken normi tarinankerronnan pitää yht’äkkiä ruveta kiekumaan jotain biisiä. Muilta osin voi todeta, että leffa oli teknisesti kohtuu hyvin toteutettu ja tarina odotetun siirappinen. Onneksi hieno seura kannatteli läpi leffan, siitä extra puoli tähteä.
  **

  Reply
 2. Itselle tarina oli tuttu ja siitä syystä korpesi pahasti kun asetelman vereslihaiset jännitteet oli laimennettu löysäksi satuiluksi. Kukaan ei taatusti loukkaannu tällaisesta kerronnasta ja se lienee ollut tekijöiden päällimmäinen tavoite. “Hirviön” tyylikkäästi muotoillut sarvet olivat lähinnä koriste ja olemus oli muutenkin liian sliipattu, jotta vastenmielisyysteemalla olisi päästy oikeasti pelaamaan. Lavastus oli erittäin onnistunut, samoin puvustus ja niistä puolikas ylimääräistä. Täytyy sanoa, että Rivierassa tällainenkin leffa menettelee paremman puutteessa. Sinne siis uudestaan joku päivä. 1½

  Reply
 3. Olutta ja ruokaa sekä vessa lähellä. Hyvä paketti, vaikkei hummus ollutkaan parhaasta päästä. Puitteet kunnossa ja sen avulla leffan jakseli ihan hyvin läpi . *1/2

  Reply
 4. Ei ole nämä musikaalit oikein minunkaan juttu. Emma Watson oli kyllä ihan miellyttävää kateltavaa ja kuunneltavaa Bellen roolissa. Komeasti tehdyt lavastukset myös kieltämättä. Riviera oli hyvä paikka, jonne tulee varmasti joskus palattua.
  **

  Reply
 5. Alun päiväkohtaus ulkomiljöössä oli oikein hienon näköinen, mutta muuta positiivista ei sitten ollutkaan. Kättä teki vaan mieli läimiä otsaan toinen toistaan ällöttävämpien repliikkien sivussa. En olis taatusti katsonut loppuun, jos leffateatteri ja seura ei olis ollut timanttia. Rivieraan ehdottomasti uudelleen!

  *

  Reply

Leave a Comment