Poster for the movie "Brokeback Mountain"

Brokeback Mountain

Director
Ang Lee
Runtime
2 h 14 min
Release Date
2 September 2005
Languages
English
Country
 Canada United Kingdom United States of America
Genres
Drama, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov

Brokeback Mountainin oli kyllä erittäin hyvä ja kaunis elokuva. Lempeää musiikkia ja lempeitä lehmipoikia 😉
****+ Puppe 21.3.2006

On se Heath kyllä huikee!
****½  Puppe 24.3.2013

2 thoughts on “Brokeback Mountain”

 1. Listakatsaus jatkuu. Muistelin, että Brokebackissa olisi ollu lievä raskauselementti ja mietin että joutuukohan tämä taistelemaan lista paikastaan. Muistikuva oli onneksi kyllä täysin väärä ja leffa oli mahtava nautinto ja tulee ponkaisemaan uudella listalla vielä korkealle. On tää vaan niin kertakaikkiaan kaunista katseltavaa ja sai kyllä ekan kerran kaipaamaan tykkiä oikein kunnolla. Ang Lee pitää muutenkin paketin mahtavasti kasassa ja leffas on jotenkin todella hyvä rytmitys. Viimeinen vartti on kyllä niin sydäntäsärkevä, että kyllä siinä kovemmankin kaverin silmä kostuu.

  Tätä katsoessa kyllä rupesi taas harmittamaan Ledgerin päätös poistua ennenaikaisesti takavasemmalle, sitä luokkaa loistava oli kaverin suoritus. Ja sitten kun tarkastin, että kuka sen oscarin pääosasta vei, kun Ledger ei sitä saanut, niin rupes tuplasti hatuttamaan, sillä voittajahan oli toinen suuri poisnukkunut eli Philip Seymour Hoffman roolistaan Capotena 🙁
  *****

  Reply
 2. Sydäntäriipivää tunteidentulkintaa, ja kuvausta ihmisen taistelusta tukahdutettuja tuntoja vastaan. Pisti miettimään asioita vielä lopputekstien jälkeen, se on aina hyvä merkki. Päärooleista Jake Gyllenhaal ei jää yhtään huonommaksi Ledgeristä, joka on todella sympaattinen vähäeleisemmässä roolissaan. Eli siis molemmat istuvat hahmoihinsa loistavasti. Hieman kohtausten sitominen toisiinsa tuntui välillä huolittelemattomalle, jos nyt jotain kritisoitavaa haluaa etsiä.

  4

  Reply

Leave a Comment