Poster for the movie "Closer"

Closer

Director
Mike Nichols
Runtime
1 h 44 min
Release Date
2 December 2004
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Drama, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Ihmissuhdesekoiluja todella hyvin toteutettuna. Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman ja Clive Owen tekivät kaikki hyvää työtä. Mielenkiintoisia henkilöhahmoja, hyvä elokuva, suosittelen.
****+  Puppe 17.3.2005

Hyviä näyttelijöitä, mutta story ei ollut mieleen.
***+  Konda 23.3.2005

Tää on kyllä eri hieno elokuva mun mielestä. Hienoja näyttelijöitä ja jotenkin mainio tunnelma. Laatudraama kerta kaikkiaan!
****  Puppe 3.2.2011

Vahva näyttelijäkaarti on saatu mukaan ihmissuhdetarinaan, jossa on väkevät perusainekset ja aika lailla ytimeen porautuva asenne. Tämä pohjautuu näytelmään ja se nimenomaan muodostuu ongelmaksi. Liian paljon pitkiä dialogijaksoja ja liian vähän elokuvallisia elementtejä. Siitä huolimatta ehdottomasti katsomisen arvoinen.
**½  Tipov 13.8.2013

1 thought on “Closer”

  1. Ristiriitainen fiilis jäi toisenkin katselun jälkeen. Dialogissa on todella vahvoja aineksia, varsinkin repivissä erokeskusteluissa on eläimellistä alkuvoimaa. Silti jokin vieraannuttava ja paikoin jopa ärsyttävä elementti Mike Nicholsin lähestymistavassa on. Realismin sijaan hommassa on tahallista lavastuksen makua, joka ei tue tarinaa saumattomalla tavalla. Keskustelujen liiallinen venyminen on se toinen selkeä ongelma. Tähtikaartista vakuuttavinta työtä tekee mielestäni Clive Owen. 3

    Reply

Leave a Comment