Poster for the movie ""

Eddie the Eagle

Director
Dexter Fletcher
Runtime
1 h 46 min
Release Date
26 February 2016
Languages
English
Country
 Germany United Kingdom United States of America
Genres
History, Drama, Comedy

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Ihan hauska elämänkerran ja komedian sekoitus tämä Eddie the Eagle, kun ei vaan vakavissaan ota. Asiavirheitä vaikuttaa olevan jonkin verran, mutta tällaista urheilua seuraamatonta henkilöä ne eivät haittaa kohtuuttomasti. Enemmän hämää Hugh Jackman entisenä mäkikotkana…ei vaan toimi tuo yhtälö. Matti Nykänenkään tuskin itseään leffasta tunnistaisi. Että komediana kannattaa ottaa eikä miettiä totuuspohjaa sen enempää.
**½  Ingrid 1.12.2016

2 thoughts on “Eddie the Eagle”

  1. Tämä oli ihan hauska katsoa ja kyllä Eddien tunnistaa suun vääntelystään. Mäkiasiantuntijoita kuvausryhmässä ei ole. V-tyylillä mennään, vaikka Boklöv oli hädin tuskin syntynyt. Nykästä ei kyllä tunnista.

    Taustoja tutkiessa selvisi, että Eddien uralla suurimpia vaikeuksia tuottivat korkean paikan kammo sekä huurtuvat silmälasit. Vähän rupes harmittamaan, kun olis ollu liput ensi-iltaan, jossa itse Eddie olis ollu paikalla. Jatko-osaan sitten. 2

    Reply
  2. Sen verta tuli junnuna mäkihyppyä seurattua, että asiavirheet iskevät silmään pahasti. Silti tää on pätkä jonka jaksaa sen kerran katsoa ilman suurempia tunnontuskia.
    **

    Reply

Leave a Comment