Poster for the movie "Eternal Sunshine of the Spotless Mind"

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Director
Michel Gondry
Runtime
1 h 48 min
Release Date
19 March 2004
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Drama, Science Fiction, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Katoin eilen uutelleen Eternal Sunshine of Spotless Mind:in ja täytyy sanoo et helposti rykäs 100 joukkoon. Leffas on kyllä totella hyvä fiilis koko ajan ja nyt kun pätkän katto ei-krapula tilassa niin kyllä iski.
Konda 18.2.2005

Eternal sunshine.. aika mielenkiintoinen. Oivaltava kässäri, joten tais mennä Oscari oikeaan osotteeseen. Täytyy kyllä katella vielä pari kertaa ennen ku listalle uskaltaa nostaa.
Tane 7.3.2005

Eternal Sunshine of the Spotless Mind vaikuttaa mieleeni todella voimakkaasti ja on kerrassaan nerokas elokuva, sadan joukkoon!
Puppe 7.3.2005

Tuli kateltua pitkästä aikaa hyväkin elokuva, ja kyseessä oli Eternal Sunshine of the Spotless Mind. En tiedä pääseekö listalle heti ekalla yrittämällä…
Orno 21.4.2005

ESotSM on mielestäni yksi parhaista leffoista pitkään aikaan. Yllättänyt olen siitä että Orno piti siitä, eihän siinä ees ammuttu oikein yhtään 😉
Konda 27.4.2005

Eternal Sunshine oli selvästi parempi kuin muistin ja nousee taistelemaan jopa listalle pääsystä.
****½  Tipov 15.3.2013

Tää on kyllä todella hienosti kirjoitettu ja näyttelijäntyö / ohjaus on todella hyvää. Musiikki myös ansaitsee kehuja. Aika vienoa, mutta jotenkin kivan kaihoisaa ja miellyttävää. Sadan joukossa pysyy!
****½  Puppe 5.4.2013

3 thoughts on “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”

 1. No niin minäkin katsoin tämän nyt toisen kerran, ja leffa on kyllä parempi kuin muistinkaan. Tosi oivaltavia havaintoja ihmissuhteiden kiemuroista on kuvattu tarinassa, ja juoni on kaiken kaikkiaan erittäin hyvä! Minulle hieman tavallisemmat henkilöhahmot toimisi paremmin, mutta hyvin kyllä istuu Winslet ja Carrey rooleihinsa.

  4

  Reply
 2. Täysi femma ja sadan joukkoon! Charlie Kaufmanin kässäri on fantastisen mielenkiintoinen ja täysin omaperäinen, kuten miehen tyliin kuuluu. Michel Gondry onnistuu ohjaajana hienosti pitämään näin monimutkaisen paketin kasassa ja Winslet ja varsinkin Carrey ovat mahtavassa vedossa. Pistää miettimään että mihin superlahjakas Jimmy-poika on kadonnut leffamaailman kartalta? Tää leffa on kyllä upea trippi sekä ajatuksellisesti että tunnetasolla. 5

  Reply
 3. Kässäri on kyllä mahtava ja Michel Gondry on onnistunut kääntämään sen hienosti valkokankaalle. Carrey ja Winslet tekevät yhdet uriensa parhaista rooleistaan. Visuaalinen puoli on valitettavasti kovin lattea siihen nähden, mitä kässäri olisi antanut mahdollisuuksia. Saattanee osin johtua vaatimattomasta 20 miljoonan budjetista, vaikka toisaalta Gondryn tyyli on usein ollut ns. “halpa, mutta leikkisä”.

  **** 1/2

  Reply

Leave a Comment