Exorcist: The Beginning

Director
Renny Harlin
Runtime
1 h 54 min
Release Date
20 August 2004
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Horror, Mystery, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Olin melko yllättänyt Harjulan-pojan Manaajasta, siis positiivisessa mielessä. Ohjaus oli parasta mitä äijältä on nähty sitten Die Hard 2:en. Tarina nyt oli niin ohut kun odottaa osasi, mutta kaiken kaikkiaan leffa kannatti tsiikata.
Konda 17.5.2005

Harlinen Manaaja oli toden totta yllättävän hyvin tehty. Pahimmillaanhan tämmösestä ideasta sais hirveän farssin aikaseksi, mutta tää onnistu jossain määrin. Skårskard oli todella hyvä pääosassa.
Tipov 18.5.2005

Harjolan Laurin Manaaja piti tsekata uudestaan. Ei pettäny vieläkään. Entistä paremmalta vaikutti. Skårskard on aivan fantastinen Merrin. Rennyä täytyy kohta ruveta tosissaan arvostaan. Hienosti ohjattu ja kuvattu. Dialogeissa on sopivaa syvällisyyttä ja Merrinin öiset takautumat sodasta on todella hyvin sovitettu tarinan rakennetta tukemaan. Kauhuleffojen top 10 saattaa olla Harjolan ulottuvilla. Positiivinen yllättäjä kerta kaikkiaan.
Tipov 2.6.2005

1 thought on “Exorcist: The Beginning”

  1. Kylläpä Spini ja Puppe on antaneet nihkeät arvosanat tälle. Harlinin uran top-3 leffa meikäläisen arvioissa. Legendaarinen Vittorio Storaro (mm. Apocalypse Now) kuvasi tämän ja se tuo tiettyä tyyliä mitä Rennyn leffoissa ei yleensä näe. Tarina toimii viihteellisenä kauhuna, vaikka siinä ei olekaan sitä psykologista ulottuvuutta mikä alkuperäisestä Manaajasta löytyy. Tämä on keveämpi tapaus, mutta onnistunut kauhupätkä joka tapauksessa. 3

    Reply

Leave a Comment