Fantastic Beasts and Where to Find Them

Director
David Yates
Runtime
2 h 13 min
Release Date
16 November 2016
Languages
English
Country
 United Kingdom United States of America
Genres
Adventure, Family, Fantasy

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Potter-kirjailija Rowlingin käsikirjoittama fantasiatarina ei temmannut mukaansa ja leikittelevän kevyet tapahtumat tuntuivat raskaalta seurattavalta. Fantasialeffat ei oo kyllä mun lajityyppini. Yleensä tylsistyn pökkelöksi. Tämäkin leffa on osa jotain loputonta elokuvasarjaa, joka valitettavasti on nykyajan trendi. Silloin tekijä voi aina piiloutua sen taakse, että yksittäisen leffan merkitys muodostuu laajemman kokonaisuuden kautta. Ei jaksa kiinnostaa.
*½  Tipov 1.12.2016

2 thoughts on “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

  1. Fantasialeffoja tulee kyllä melkein turhankin tiheään nyt… Itse en aina jaksaisi näistä innostua, mutta jälkikasvun kanssa tulee katsottua melkeinpä kaikki. Minun mielestä Fantastic Beasts and Where to Find Them on viimeaikaisien fantasia/seikkailuelokuvien joukosta positiivisesti erottuva, jollain tavalla laadukkaan oloinen. Voi olla että nimekkäät näyttelijät vaikuttivat kokemukseen osaltaan. Tarina kantaa sen verran että kyllä tämän ihan mielellään katsoi, vaikka kakkososaa en jääkään odottamaan.

    2,5

    Reply
  2. Mukaansatempaamaton ja merkityksettömältä tuntuva fantasiaelokuva. Siellä täällä ihan hauskoja juttuja ja kyllä tämän kertaalleen katseli, mutta kokonaisuus ei ole millään tavalla kiinnostava.

    **

    Reply

Leave a Comment