G.I. Jane

Director
Ridley Scott
Runtime
2 h 05 min
Release Date
22 August 1997
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Action, Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov

Oli parempi mitä muistin, mutta tokko tulee vähän aikaan katsottua uudestaan.
**  Konda 6.8.2013

Katoin uudelleen todella pitkän ajan jälkeen. Paljon parempi kuin muistinkaan. Hieman ylilyöntejä parissa kohtauksessa, mutta kunnon armeijan simputusmeininki on aina hienoa 🙂
***  Spini 23.8.2013

2 thoughts on “G.I. Jane”

 1. Aijai. Elokuva joka innoitti minut leikkaamaan poikatukan lukioikäisenä. Ja huomautus: katson tätä puhtaasti viihteenä, eli mitään aatteellista ei hiusten ajamiseenkaan aikanaan liittynyt. Demi Moore on aivan upea tässä, asennetta ei todellakaan puutu. Viggo Mortensen pääsee aika vähällä että hänen suorituksestaan ei nyt sen kummempaa mainittavaa ole. Juoni ei varsinaisesti aivoja nyrjäytä, mutta ei se ole tämän leffan kohdalla minua ikinä haitannut. Viihdearvo rakentuu muista tekijöistä. En tiedä mikä olisi arvio jos nyt olisin ekaa kertaa katsonut, mutta teiniaikojen suosikille pakko antaa kunnon tähdet.

  4

  Reply
 2. Tässä on kyllä oikeanlaista meininkiä. Kaikki huippu-urheilijatkin pitäisi laittaa tuollaiseen valintaprosessiin ennen miljoonasopimusten saamista 🙂 Eihän tässä kovin kummoinen juoni ole, mutta tässä kohtaa ei haittaa. En ollenkaan peittele ihailuani elokuvan asetelmaan: fyysistä rasitusta kunnes henkinen kantti murtuu!!! Suomessakin saisi pojan klopit laittaa edes tuota aatemaailmaa sivuavaan koulutukseen, sanotaan nyt vaikka ainakin vuodeksi.

  Demi Moore on loistava, Viggo Mortensen samoin. Ainakin 4 tähden tuotos.
  ****

  Reply

Leave a Comment