Poster for the movie "Grizzly Man"

Grizzly Man

Director
Werner Herzog
Runtime
1 h 43 min
Release Date
12 August 2005
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Documentary

Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipi

Otetaan sen verran takaisin Herzogista, että Grizzly Bear on tietenkin loistava dokumentti huipentuen tarinaan täydellisesti sopivaan loppubiisiin (Huuyip, huuyip, huuuu….). Ei voi kuitenkaan täysin Herzogin ansioksi lukea, koska karhun syömäksi joutunut kaverihan tuotti oikeastaan kaiken kuvamateriaalin.
Tane 5.7.2010

Grizzly bear tuli katottua (oikea nimi on muuten Grizzly Man). Suosittelen kaikille. Piti otteessaan ja oli mielenkiintonen alusta loppuun.
Tipov 11.7.2010

Mielenkiintoinen tarina kaverista, jolla ei ehkä ihan kaikki karhut oo luolassa. Taso vähän ehkä heitteli dokkarin aikana ja välillä kävi tylsäksi, välillä taas oli erittäin mielenkiintoista katseltavaa. Oikeutettu tarina kuitenkin errottavaksi, kyllä tää katsoa kannattaa.
**½  Puppe 7.2.2011

1 thought on “Grizzly Man”

  1. En mikään erityinen dokkari-fani ole, mutta tätä kyllä suosittelen kaikille. Ei niinkään siksi, että elokuvallisesti olisi jotain erityistä tarjolla, mutta tarina on niin kiehtova, että taisi olla jo neljäs katselu vuorossa. Karhujen kanssa hengailevalla luontofriikillä oli varmasti jonkin asteisia mentaaliongelmia, mutta kiinnostavan elämän mies ehti elää, ennen kuin luontokappaleet osoittivat arvaamattoman luonteensa. Herzog on kasannut matskun mielestäni aika toimivaan muotoon ja muutamia haastatteluita mies toki tehtaili tähän lisämausteeksi. 3½

    Reply

Leave a Comment