Poster for the movie "Inferno"

Inferno

Director
Ron Howard
Runtime
1 h 55 min
Release Date
13 October 2016
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Action, Crime, Mystery, Science Fiction, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Siis mitä PASKAA! Ron Howard teki uuden leffan Dan Brownin suositun kirjasarjan seuraavasta kirjasta, tällä kertaa Infernosta. Tässä tapauksessa en jaksa välittää suht laadukkaasta kuvauksesta, näyttelijäsuorituksista tai muustakaan. Miksikö en? Jos joku keksii kirjalleen suorastaan nerokkaan loppuratkaisun, niin mitä tekee Hollywood?!? No tietenkin muuttaa sen täysin tusinaloppuratkaisuksi. Miten kummassa Dan Brown on sallinut tämän? Onko lyöty riittävästi taaloja taskuun.

Jos ette ole tästä kirjaa lukeneet niin lukekaa, unohtakaa tämä naurettava suurta yleisöä kosiskevalla loppuratkaisulla varutettu sontakasa. En kerro kirjan loppua jos joku ei sitä tiedä, mutta onko tosiaan niin että jos kirjailijan loppuratkaisu aiheuttaisi jonkinlaista paheksuntaa suuren yleisön keskuudessa (edes pienenkin osan) niin tämä muutetaan härskisti?! Toistan vielä: siis mitä paskaa!
0 tähteä  Spini 16.10.2016

1 thought on “Inferno”

  1. Mekaanista juonenkuljetusta pahimmasta päästä. Itseäni loppuratkaisu ei heilauttanut puoleen tai toiseen, koska en tuossa vaiheessa välittänyt enää pätkääkään siitä mitä leffassa tapahtuu. Toivottavasti oli Howardin viimeinen Brown-filmatisointi. 1½

    Reply

Leave a Comment