Isle of Dogs

Isle of Dogs

Director
Wes Anderson
Runtime
1 h 41 min
Release Date
23 March 2018
Languages
Japanese, English
Country
 Germany United Kingdom United States of America
Genres
Adventure, Comedy, Animation

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Wes Andersonin animaatio on aika pitkälti aikuisille suunnattu. Tätä lajia saisi tulla useamminkin markkinoille. Hylättyjen koirien saaresta kertova komedia lähtee ihan lupaavasti liikkeelle, mutta ideat eivät mielestäni kehity kovin pitkälle.
**½  Tipov 30.5.2018

2 thoughts on “Isle of Dogs”

  1. Tää oli aika hyvä ja toimi oikein hyvin matkalla Japanista Suomeen, koska tässä on viljalti viittauksia japanilaiseen kulttuuriin ja ne naurattivat kovasti siellä vierailun jälkeen. Mutta muutenkin ihan piristävä tapaus, kun on aikuiseen makuun tehty animaatio.

    ***

  2. Tämä viihdytti myös meikää lentokoneessa, tosin vain amerikka-eurooppa välillä. Mutta joo, Mr. Andersonin oudot leffat uppoavat meikään poikkeuksetta ja myös Koirien saaresta nautin ehdottomasti. Ymmärrän kyllä jos Anderson lähes sarjakuvamainen visuaalinen ilme ei ole kaikkien mieleen, mutta omaan silmään homma toimii. Lisäksi kun kaverin kuiva huumori löytää maaliin, niin eipä tässä paljon valittamista ollutta.

    Pitää tosiaan ehdottomasti kattoo uudestaan nyt kun ensimmäinen matka nousevan auringon maahan on takana, sillä leffasta varmasti löytyy herkkupaloja jotka ekalla kerralla meni ohi.
    ***½

Leave a Comment