Poster for the movie ""

Jupiter Ascending

Director
Lana Wachowski, Andy Wachowski
Runtime
2 h 04 min
Release Date
27 February 2015
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Action, Adventure, Fantasy, Science Fiction

Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipi

Todella paha pettymys Wachowskien sisaruksilta. Mahtipontiset lähtöasetelmat jäävät sisällön puolesta junnaamaan paikallaan ja tuloksena on todella puuduttava ja persoonaton taistelukavalkadi, jonka päättymistä ehtii toivoa monta kertaa ennen lopputekstien alkua.
**  Tipov 9.6.2015

2 thoughts on “Jupiter Ascending”

  1. HAHAHAH HAH!!! Vähänkö meinasin revetä naurusta, kun Mila Kuniksen roolihahmo hakee kuninkaallisia oikeuksiaan planetaarisista virastoista, joiden byrokraatit totta kai pomputtelevat häntä paikasta toiseen. Kyllä siinä Kuniskin kohta jo toteaa, ettei amerikkalaisten suosikki-inhokki DMV (Department of Motor Vehicles) ole tähän verrattuna enää mitään. Ou jee! Aivan loistavaa huumoria Wachowskin veljeksiltä, kyllä niillä sitten leikkaa! Hahahhaha!!!!

    Paljonkohan leffan 175 miljoonan budjetista meni tohon hauskaan viiteen minuuttiin, varmaan ainakin 10 millii ellei jopa parikyt. No onneksi budjetista liikeni vielä 5 dollaria kässärin kirjoittajalle, Wachowskien 2-vuotiaalle serkkupojalle. Ja kyllähän sen näkee, että pojulle on maksettu, niin kiinnostava ja inspiroiva on elokuvan juoni, puhumattakaan dialogista, joka on mahtavan eläväistä! Lähes Shakespearesta tässä puhutaan! Onneksi tähän on saatu haalittua kasaan huikea näyttelijäkatras tulkitsemaan tätä runoutta. Kunisin ja Tatumin muotoon leikatut pahvilevyt onnistuvat erinomaisesti, puhumattakaan Coventrylaisesta pubista äkätystä Eddie Redmayne look-a-likesta (tää ei nimittäin voi olla se sama tyyppi, joka lähes muuntautui Stephen Hawkingiksi Oscarin arvoisessa roolisuorituksessaan).

    Joopa joo, vuoden 2015 huonoin leffa ja yks kaikkien aikojen surkeimmista tapauksista ehdottomasti. Visuaalinen ilme oli ainoo hyvä puoli ja siitä puolikas tähteä extraa.
    *

    Reply

Leave a Comment