Poster for the movie "Million Dollar Baby"

Million Dollar Baby

Director
Clint Eastwood
Runtime
2 h 12 min
Release Date
14 December 2004
Languages
Gaeilge, English
Country
 United States of America
Genres
Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Kävin eilen leffassa kattoo Million Dollar Babyn ja täytyy sanoo et houkutus nostaa leffa sadan joukkoon on aika suuri. Jos leffasta hakemalla hakee jotain huonoa niin se oli ehkä aavistuksen hidas tempoinen loppu. Musiikki oli myös vähän outoa ja ainakin loppu credittien mukaan se oli Clintin valitsemaa tai peräti tekemää (mitä lie tarkoittaa crediteissä music by?)
Konda 13.3.2005

Million dollar baby – pettymys. En ymmärrä tän ns. elokuva-akatemian touhuja. Miksi täysin tavallinen, tuhat kertaa kerrottu tarina pitää valita vuoden parhaaksi elokuvaksi. Eastwoodin ja Freemanin kertojaäänet on kyllä todella raspisia, joten siitä pinnat.
Tane 4.10.2005

Tälle elokuvalle oscar? Way to go! Loppu sentään vähän pelasti banaalia alkua. Hahmot stereotyyppisiä vahanukkeja. Okei, aika kovaa kritiikkiä, kyllähän leffa toimi perustasolla, mutta vuoden paras elokuva? Tane tais mainitakin tähän suuntaan: näitä on 7 tusinassa.
Tipov 27.10.2005

Lopussa saadaan hivenen fiilinkiä aikaiseksi, mutta ensimmäiset puolitoista tuntia on niin tympeän mitäänsanomatonta laskettelua, että loppukaan ei tätä kyhäelmää enää pelasta. Heikko valinta (kuten tavallista) Oscar-akatemialta.
**  Tipov 15.12.2013

3 thoughts on “Million Dollar Baby”

  1. Sydämestä otti kun luin muiden kommentit tästä loistavasta leffasta!! Siis ihan olin jo 4,5 staraa antamassa, mutta pakko kattoo nyt uudestaan ennen virallista arvostelua… Mutta ainakin ekalla kerralla pari vuotta sitten tykkäsin paljon!! Lieneekö aika kullannut muistot, pakko tarkastaa asia lähipäivinä.

    Reply
  2. No niin nyt on tarkistettu Million Dollar Babyn tähdet ja 4,5 on ihan pakko antaa. Sydäntä särkee varmaan koko illan taas, menee niin ihon alle tää leffa. Hilary Swank on täydellinen valinta päärooliin ja Eastwoodin ohjaustyyli uppoaa. Almost perfect.

    4,5

    Reply

Leave a Comment