3 thoughts on “National Treasure”

  1. Aikanaan pidin National Treasurea oikein viihdyttävänä, ja kyllähän tämä näköjään reilu 10 vuotta myöhemminkin toimii. Vähän näkyy tehosteissa aikansa jälki, mutta ei se liikaa häiritse. Hyväntuulista seikkailua ja aarrejahtia.

    3

  2. Pidän kekseliäistä aarrejahtileffoista. Niissä on monesti sitä jotain vanhan ajan fiilistä, vaikka sitten olisikin nykytekniikalla kikkailua kehiin heitetty. Mutta miksi näissä pitää aina rymistää eteenpäin pikajunan vauhtia?! Vähän sisältöä enemmän ryminän tilanne ja puoli tuntia lisää pituutta leffaan nin avot kun ois hyvä tuotos. Nyt pitäydyn vanhassa arvosanassa.
    ***

  3. Aarrejahti. Yksi perinteistäkin perinteisemmistä seikkailuleffan aiheista. Ja iskee muhun kyllä aina yhtä hyvin, varsinkin jos taustalle heitellään mielenkiintoisesti historian faktoja. Elokuvassa on mielenkiintoinen ajatus suuresta salaliitosta, joka on elänyt historiassa merkkihenkilöiden toimesta jo pitkään. Vihjeitä piilotettu ovelasti aina USA:n itsenäisyysjulistuksesta nyktpäivän seteleihin, jotka pitää vaan osata löytää. Muuten todella mukavasti soljuva ja mukaansatempaava raina, mutta olisin hieman kaivannut syvällisyyttä tiettyjen vihjeiden ym. asiakokonaisuuksien pengontaan, nyt kaikki selviää turhan tiiviillä tahdilla. Tykkään kyllä kovasti.
    ***½

Leave a Comment