Silver Linings Playbook

Director
David O. Russell
Runtime
2 h 02 min
Release Date
25 December 2012
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Comedy, Drama, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Imdb:ssä kriitikoilta ja kuluttajilta erinomaiset arviot saanut leffa oli paha pettymys. Jotenkin irrallista oli meno mielestäni. De Niro vetää kyllä ihan hyvän roolin pelihulluna isänä.
**½  Konda 22.1.2013

Hieno paketti, hyvää ihmissuhdedraamaa, ei millään tasolla tylsää. Jennifer Lawrence tekee hienon roolin.
***½  Puppe 24.2.2013

Tähän en syttynyt oikein missään vaiheessa. De Nirosta alkaa kyllä huomata että ikävuodet painaa päälle. (En tarkoita siis näyttelyä, vaan ihan ulkoista olemusta.)
**  Tipov 9.4.2013

Paras naispääosa-Oscar (Jennifer Lawrence) ja IMDB:ssä peräti 7,9, mutta aikamoista roskaa on. Väsynyt De Niro myös mukana. Mies vapautuu vihanhallintamielisairaalasta jouduttuaan sinne, kun pieksi miehen, jonka löysi panemasta vaimoaan oman kotinsa suihkussa. Eikös mental institutioniin pitäis laittaa kaveri, joka tähän tyynesti suhtautuisi, kysyn. Mies haikailee vaimonsa perään vapauduttuaan, toinen nainen tulee kuvioihin, sitten osallistutaan tanssikisaan ja loppu päättyy onnellisesti. Hohhoijaa.
Tane 31.3.2013

3 thoughts on “Silver Linings Playbook”

 1. Onpa porukalla eriäviä mielipiteitä. Mielestäni ihan kohtuu hyvä leffa lajityypissään. Robert De Niro ja Jennifer Lawrence vetävät mielestäni ehdottomasti tässä parhaat roolit ja toki Lawrencenia katselee muutenkin mielellään 😉
  ***

  Reply
 2. Toisella katselukerralla maistui paremmalle. Välillä vähän liian hosuvaa on meno vieläkin meikän makuun, mutta kaikenkaikkiaan ihan nautittava teos kyseessä.
  ***

  Reply
 3. Tän leffan kohdalla tosiaan arviot jakautuvat hujan hajan. Itselle toinen katselu maistui jopa huonommin kuin ensimmäinen. Tässä on jotenkin ärsyttävä sävy, enkä pidä myöskään Bradley Cooperin suorituksesta. Mielestäni ohjaaja David Russell yrittää liikaa ja kohtaukset tuntuvat monesti väkinäiseltä kouhotukselta. 2

  Reply

Leave a Comment