The Constant Gardener

Director
Fernando Meirelles
Runtime
2 h 09 min
Release Date
31 August 2005
Languages
German, English, Italian, Kiswahili
Country
 China Germany United Kingdom United States of America
Genres
Drama, Mystery, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

The Constant Gardener on kuvaus leskimiehen kipuilusta vaimonsa kuoleman johdosta, sekä murhaan liittyvien tapahtumien selvittelyä. Poliittisen trillerin aineksia on myös vahvasti mukana, ja hieman rakkaustarinaa, eli aika monenlaista teemaa tässä leffassa yhdistyy. Taitavat ja nimekkäät näyttelijät aikaansaavat laadukkaan tunnelman, ja kuvauspaikat ovat hienot. Kuitenkaan kokonaisuus ei  toimi ihan niin kuin toivoisin. Salaliitot ei vaan ole minun juttu. Ohjaus oli myös välillä aika outoa. Mutta näyttelijöitä oli todellakin ilo katsella, siitä tähtiä.
***  Ingrid 5.7.2016

3 thoughts on “The Constant Gardener”

  1. Trilleri, joka antoi lupauksia paremmastakin mutta oli lopulta lievä pettymys. Weisz ja Fiennes ehdottomasti pätkän parasta antia.
    **½

    Reply
  2. Meirelles on lähtenyt haukkaamaan liian isoa kakkua, sillä kuten jo Ingrid mainitsi, sisältöön on mahdutettu mukaan monta erilaista elementtiä, eikä homma pysy kunnolla ohjaajan näpeissä. Välillä trilleri-ominaisuudet toimivat kohtuullisesti, mutta tarina ei etene kovin sulavasti ja pieni pakotuksen maku tässä koko ajan on. 2

    Reply

Leave a Comment