The Girl on the Train

Director
Tate Taylor
Runtime
1 h 52 min
Release Date
5 October 2016
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Suht toimiva jännäri, joskin aika kuluneista asemista lähdetään liikkeelle, kun kadonneen henkilön mysteeriä ratkotaan. Emily Blunt on sen verran vahva pääosassa että hellyn jopa niukkaan kolmoseen.
***  Tipov 2.11.2016

4 thoughts on “The Girl on the Train”

 1. Näin tyylipuhtaita trillereitä tulee itse harvoin katsottua. Ei ole siis genre jota suosin juurikaan. The Girl on the Train yllätti heti ensimmäisen vartin aikana, olin kuvitellut ihan erilaiseksi tarinan lähtökohdat. Mutta yllätys oli lopulta ihan positiivinen, eli hyvin homma toimi. Aikajanalla kuljettiin edestakaisin aikalailla, mutta hallitusti, eli siitä pisteet kotiin. Emily Blunt on ylihyvä roolissaan ja hahmon kipuilut on erittäin hyvin kuvattu…vakuutuin.

  3,5

  Reply
 2. Alkupuoli toimii oikein hyvin ja leffa on oikein mielenkiintoinen. Emily Blunt vetää mainiosti ja kannattelee leffaa loppupuolella, missä käsikirjoitus alkaa mennä överin puolelle eikä ohjaus ollenkaan auta asiaa, pikemminkin päinvastoin.

  Danny Elfmanin musiikki tuo hyvällä tavalla mieleen legendaarisen Jerry Goldsmithin (Gremlins, Rambo-trilogia) Basic Instinctiin säveltämän scoren.

  ***

  Reply
 3. Pöpin kanssa aika samoilla linjoilla. Alku antaa odottaa paljon enemmän kuin mitä loppu tarjoaa. Odotin leffalta lisäksi ehkä liikoja. Emily Blunt on kyllä hyvä, kuten on ollut oikeastaan poikkeuksetta rooleissaan viime vuosina.
  ***

  Reply
 4. Hyvinkin perinteinen, etten sanoisi 90-lukulainen, trilleri. Ihan mukavasti tämä toimii, mutta komppaan poikia siinä että loppu jätti jälleen toivomisen varaa. Emily Bluntia on aina mukava katsella.
  ***

  Reply

Leave a Comment