The Hunger

The Hunger

Director
Tony Scott
Runtime
1 h 37 min
Release Date
29 April 1983
Languages
English
Country
 United Kingdom
Genres
Horror, Thriller, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Poikkeaa täydellisesti kaikista muista Tonyn elokuvista. Todella näkemyksellinen ja vahvan visuaalinen teos, melko niukalla juonella varustettuna. Sai aikanaan surkean vastaanoton (on kasvattanut mainettaan myöhemmin) ja sai Tonyn kenties muuttamaan tyyliään huomattavasti viihteellisempään suuntaan, mikä on ikävä juttu, sillä tässä näkyy erittäin kova potentiaali. Blade Runnerin vaikutus on todella vahva nimenomaan positiivisessa mielessä.
***  Tipov 31.10.2013

3 thoughts on “The Hunger”

  1. Aliarvostettu helmi. Susan Sarandon ja Catherine Deneuve (Bowie on myös erittäin hyvä) fiilistelevät kaihoisasti Tony Scottin tunnelmoivassa vampyyrileffassa, joka on ennen kaikkea upea taide-elokuva. Alku on leffan huonointa antia, sillä äänisuunnittelu on sen suhteen hieman kulahtanut, mutta kun homma pääsee käyntiin, niin kauniin melankolinen tunnelma vie mennessään. 4

  2. Mä en ehkä syty ihan tämän tyyppisistä teoksista. Visuaalinen ilme oli ihan kohdallaan, hyviä näyttelijäsuorituksia ja muutama hyväkin kohtaus, mutta kokonaisuus liikaa makuuni sellaista paikallaan polkevaa taiteellista höttöä.
    **½

  3. Oli kyllä poikkeuksellinen Tony Scott – leffa. Tuntui ja näytti paljon enemmän velipoika Ridleyn teokselta, joka on ehdottomasti plussaa. Välillä toteutus oli vähän halvannäköistä ja muutenkin en ihan täysin ollut vakuuttunut näyttelijäsuorituksista, mutta mielenkiintoinen tapaus ehdottomasti joka pitää nähdä uudelleen (ja mielummin alle kolmen promillen kunnossa).
    **½

Leave a Comment