Poster for the movie ""

The Mule

Director
Clint Eastwood
Runtime
1 h 56 min
Release Date
14 December 2018
Languages
English, Spanish
Country
 Canada United States of America
Genres
Crime, Drama, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Eastwood vääntää edelleen leffoja liukuhihnatahtia, vaikka ikää on jo melkein 90. Valitettavasti juuri liukuhihnan maku tässä myös on kaikin puolin, eikä huumeita kuljettavan eläkeläisen tarinaan löydy kunnollista mielenkiintoa. Kertakatseluna paketti menettelee, mutta hyvin yllätyksetöntä ja kaavamaista menoa on luvassa. Lopussa vaikuttaa olevan henkilökohtaista tilitystä uran asettamisesta perheen edelle ja muuta katumuksen sekaista tunnelmaa ja saa nähdä jäikö tämä Itäpuun viimeiseksi testamentiksi leffamaailman suhteen.
**½  Tipov 26.1.2019

2 thoughts on “The Mule”

  1. Minusta tässä on ihan ovela juonikuvio, vanhaa pappaa ei tosiaankaan epäilisi ensimmäisenä huumeiden kuskaamisesta. Hahmoihinkin leffassa pääsee tutustumaan aika mukavasti. Mutta… olisin kyllä kirjoittanut osalle hahmoista toisenlaisia luonteenpiirteitä. Esim. Eastwoodin roolihahmon irstailut nuorten naisten kanssa ei istuneet kokonaisuuteen, meni ikään kuin fiilikset koko tyypistä.
    Leffan tunnelma on minusta aika mukava, Eastwoodin otteen tunnistaa. Ei kuitenkaan onnistunut kokonaisuutena tällä kertaa.

    2,5

    Reply

Leave a Comment