Poster for the movie ""

The Wife

Director
Björn Runge
Runtime
1 h 40 min
Release Date
2 August 2018
Languages
English, svenska
Country
 Sweden United Kingdom United States of America
Genres
Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Nobel-palkinnon saavasta kirjailijasta ja tämän vaimosta kertova draama ei lähtökohdiltaan kuulosta kovin sähäkältä, mutta ruotsalaisohjaaja (Om jag vänder mig om) Björn Runge saa jännitteen säilymään yllättävän hyvin. Kässäri perustuu pelkästään dialogin varaan, mutta Jonathan Pryce ja Glenn Close ovat pääparina todella hyvässä vedossa ja pitävät tekstin elävänä. Miinuksena ovat, kässärin elokuvallisuuden puutteen lisäksi, tietyt juonelliset elementit, jotka eivät ihan pysy uskottavuuden rajoissa.
***  Tipov 30.12.2018

1 thought on “The Wife”

  1. Tämä oli piristävä yllätys ja oikein hieno elokuva. En tajunnutkaan, että tämä oli Björn Rungen ohjaama. Ohjaus on todella hyvällä tasolla ja pääparin ohella Christian Slater tekee mainion roolin viekkaana reportterina.

    Leffa on heti alusta alkaen todella kiinnostava ja tarina etenee erittäin hyvällä tahdilla. Mielestäni kässäri on oikein onnistunut ja pitää katsojan otteessaan tiiviisti. Musiikki ei nouse liiaksi esiin, mutta on kuitenkin paikoin oikein hienosti tarinaa tukevaa. Puikoissa häärii Eyes Wide Shutistakin tuttu Jocelyn Pook.

    ****

    Reply

Leave a Comment