4 thoughts on “Touching the Void

  1. Touching the Void on dokumenttien aatelia ehdottomasti. Macdonald on saanut luotua hienon tunnelman sekoittaen haastattelupätkiä ja re-enactment kohtauksia. Ja kun totuus on toden totta tarua ihmeellisempää, niin todella makea elämys kyseessä. Katsokaa ihmeessä, jos on näkemättä. Tämähän löytyy youtubesta ilmaiseksi hyvällä kuvanlaadulla.
    ****

  2. Tämä iskee kerrasta toiseen upealla tavalla, vaikka en mikään dokumentti-fani yleensä ole. Kahden vuorikiipeilijän raastava eloonjäämiskamppailu ja kohtaaminen kuoleman kanssa on kuitenkin niin intensiivistä seurattavaa, että mielenkiinto ei herpaannu hetkeksikään elokuvan aikana. Miesten tarina on todellakin uskomaton ja ohjaaja Kevin Macdonald on onnistunut dramatisoinnissa erinomaisesti, kuten Konda jo totesikin. Tätä ei kannata missata. 4

  3. Ei tätä kyllä malttanut kesken jättää, vaikka katsominen meni pitkälle yöhön. Tarina on niin vahva ja tunnelma pysyy niin tiiviinä ja jännittävänä, että katsoja pysyy kyllä liimaantuneena penkkiin mielenkiinnosta. Hieno teos!

    ****

Leave a Comment