Youngblood

Director
Peter Markle
Runtime
1 h 50 min
Release Date
31 January 1986
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Drama, Romance

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Legendaarinen lätkäleffa lapsuudesta. Jenkkipoika (Rob Lowe) lähtee metsästämään gloriaa kanadan kovasta junioriliigasta. Uusi tulokas saa totea homman kovuuden, mutta onneksi joukkueen kapteeni, junioripelaajaksi käsittämättömästi castattu 34-vuotias Patrick Swayze, on ihan jees tyyppi. Onhan tää monella tapaa aika naurettava leffa, mutta sen verran herättää vanhoja muistoja että pitää antaa kohtuu starat.
**½  Konda 8.9.2016

2 thoughts on “Youngblood”

  1. Jäljentämätön kasarihenki tekee tästä omalla tavallaan viihdyttävän tapauksen, vaikka sisältöön on tungettu amerikkalaiseen tyyliin karatekid-tyyppisiä opetuksia. Kun surkeana tappelijana tunnettu päähenkilö käy pari kertaa lyömässä säkkiä ja päättää “tsempata”, niin sen jälkeen liigan kovin gooni on paperia tämän käsittelyssä. Tappelupuoli korostuu muutenkin mielestäni liikaa, mutta lätkäelämän peruskuviota käydään muuten ihan mukavasti läpi. 2½

    Reply
  2. Siis kokolailla vaan käsittämätöntä kuraa. Ja että lätkän pelaajan tärkein elementtihän on osata tapella?!? Hoh hoijaa! Just ja just tän pysty läpi sitkutteleen.
    *

    Reply

Leave a Comment