Zodiac

Zodiac

Director
David Fincher
Runtime
2 h 37 min
Release Date
1 March 2007
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Crime, Drama, Mystery, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Parempi huomattavasti kun mitä ekalta kattomiskerralta muistin. David Fincher osaa kyllä laadukkaan filmin teon salat. Paketti joka kyllä piti mut erittäin hyvin otteessaan.
****  Spini 27.12.2010

Zodiacista täytyy mainita, että pidin myöskin siitä. Juonikuvio on nähty noin miljoonaan kertaan, mutta Fincher todellakin ohjaa niin että mielenkiinto pysyy koko ajan yllä.
Tipov 27.12.2010

3 thoughts on “Zodiac”

  1. Zodiacin arvosanaa täytyy nostaa puolikkaalla neloseen. Tarina tässä toimii kyllä tosi hyvin ja ehkä pienellä tiivistämisellä sais vielä paremman arvosanan. Nytkin siis taistelee viimeisistä listasijoista.
    ****

  2. Murhatapausten selvittely on kulunein aihe mitä elokuvan saralla voi käsitellä. Silti silloin tällöin tämänkin lajityypin tiimoilta tulee vastaan mestariteos. David Fincherin Zodiac on mielestäni tällainen teos. Jännite pysyy todella hienosti yllä koko leffan keston ajan, vaikka sen on nähnyt jo monta kertaa aikaisemminkin ja tarina sinällään on tiedossa. Käsikirjoitus, rakenne ja Fincherin ytimekkään viileä ohjaus saavat loppuunkalutun aihepiirin heräämään henkiin ja tuloksena on sekä kiinnostava että viihdyttävä elokuva-elämys. 4

  3. Pitkästä kestosta huolimatta leffa tuntuu soljuvan nopeasti loppuun saakka. Fincherin ohjaus todella onnistunut ja leffan tunnelma on miellyttävän tiivis ja jännittävä alusta loppuun. Arvosana nousee puolikkaalla.

    ****

Leave a Comment