Vieraskirja

Vieraskirja sekalaiselle keskustelulle

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 18.206.15.215.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
165 entries.
Konda Konda wrote on January 2, 2017 at 09:45:
Hetken ehti jo säikäyttää, mutta nyt pitäisi kaikki taas olla ok. Yritän tässä päivitellä sivuja asap. Kiitoksia kärsivällisyydestänne 🙂
Tipi Tipi wrote on December 31, 2016 at 01:55:
Miltäs palstan kohtalo näyttää Konda? Uus vuosi alkaa, mut päivitykset tihkaisee. Löytyykö teknisiin ongelmiin vielä ratkaisua?
Tipi Tipi wrote on November 23, 2016 at 13:33:
Uskomatonta että tämäkin päivä on nähty. Uu tuo varmasti vankan lisän fanijoukkoomme ja neitokainen kuulemma haaveili jo Top-100 listan teostakin. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla...
Uu Uu wrote on November 21, 2016 at 20:09:
Hola! Virtuaalitodellisuudessa ollaan ja nyt olen saanut julkaistua ensimmäisen arvosteluni. Käykää lukemassa, kunhan se arvosteluihin päivittyy. 🙂 Leffaterkuin Ulrika a.k.a. Uu (arvosteluissa) ja paremmissa piireissä Tupla-Uu.
Tipi Tipi wrote on November 20, 2016 at 16:21:
Kuvaajien ammattitaidon arvostus on itsellä noussut oman leffaharrastuksen myötä ja tuli tuossa väsättyä kuvaajien kautta aikojen top-10 lista. Hyviä ehdokkaita jäi ulos vaikka kuinka paljon. Listaus perustuu pitkälti kunkin ohjaajan uran top-vitoseen nimenomaan kuvauksen tyylikkyyden suhteen eli välttämättä kyseessä eivät ole kokonaisuutena parhaat elokuvat missä ovat olleet mukana. Myös se että hyviä tuloksia tulee useamman eri ohjaajan kanssa on tärkeää.

1. Robert Richardson (USA)

The Doors
Kill Bill 2
Natural Born Killers
Casino
Kill Bill 1

2. Emmanuel Lubezki (MEX)

Birdman
The Revenant
The Tree of Life
Ali
The New World

3. Roger Deakins (GBR)

The Assassination of Jesse James
The Big Lebowski
Fargo
Prisoners
Sicario

4. Tonino Delli Colli (ITA)

The Good, the Bad and the Ugly
Once Upon a Time in the West
Once Upon a Time in America
Il vangelo secondo Matteo
The Name of the Rose

5. Anthony Dod Mantle (GBR)

Rush
127 Hours
Festen
Slumdog Millionaire
Dogville

6. Dean Semler (AUS)

Apocalypto
Dances with Wolves
Young Guns 2
Young Guns
Mad Max 2

7. Vilmos Zsigmond (HUN)

McCabe and Mrs. Miller
Deliverance
The Deer Hunter
Heaven`s Gate
The Crossing Guard

8. Steven Soderbergh (USA)

Traffic
Che 2
Che 1
Contagion
Behind the Candelabra

9. Rodrigo Prieto (MEX)

Brokeback Mountain
The Wolf of Wall Street
Amores Perros
8 Mile
Argo

10. Javier Aguirresarobe (ESP)

Mar Adentro
Goya`s Ghosts
Vicky Christina Barcelona
La madre muerta
Hable con ella
Tipi Tipi wrote on October 12, 2016 at 20:23:
Hienoa jos Tupla-U tekee vihdoinkin sisääntulon friikkien joukkoon. Ensimmäistä arvostelua ei tosin vielä näy...
Tane Tane wrote on October 9, 2016 at 13:07:
Erinomaista. More the merrier.
Pöppi Pöppi wrote on September 26, 2016 at 19:48:
Noniin, yhdeksäs jäsen ja toinen nainen-sellainen kolkuttelee ovella. Eli toivotetaanpa Ulrika (Uu) tervetulleeksi joukkoomme. Toivotaan, että Uu piristää ja aktivoi porukkaa entisestään. Leffassahan hän taitaa käydä kunnioitettavat muutaman kymmentä kertaa vuodessa ja kotona vahdatut siihen päälle!
Tipi Tipi wrote on July 6, 2016 at 09:43:
Kesäkuun jälkeen eli vuoden puolivälissä itsellä oli katsottuna 237 leffaa eli nyt olen pahasti pudonnut tuosta 500/vuodessa -tahdista. Syytän Koko kansan Marttia sekä futiksen EM-kisoja tästä laskusuunnasta. Ja vielä Rio edessä...
Spini Spini wrote on June 29, 2016 at 08:24:
Onko tiettyjen vanhojen ja laiskistuneiden jäsenten suhteen heitetty siis jo kirves kaivoon?

Hyvät bileet oli tosiaan taas Tampereella. Jos vaan mitenkään mahdollista niin koetan kyllä päästä seuraavan leffanne kuvauksiin paikalle, edes joksikin aikaa.
Tipi Tipi wrote on June 21, 2016 at 08:56:
Vähän veikkaan et tahti kuitenkin hidastuu uusien arvostelujen suhteen. Nimittäin itellä top-100 ohjaajien uraprojekti kun on käytännössä loppunut, niin tulee katsottua nyt enemmän jo nähtyjä leffoja ja ainakin omalta osalta uusia arvosteluja tulee nyt vähemmän. Mut toki toivotaan, et uudet jäsenet tuo runsaasti vettä myllyyn sillä osastolla.
Konda Konda wrote on June 20, 2016 at 14:42:
48 Hrs. oli sivuston 2000 arvosteltu leffa (20.11.2015) ja A Hologram of the King siis 2500 (7.6.2016) eli aika tarkalleen puolvuotta meni 500 leffaan. Nyt kun porukka tuntuu aktivoituneen, niin jännä nähdä päästäänkö 3000 leffaan ennen vuoden vaihdetta...
Konda Konda wrote on June 19, 2016 at 21:17:
Vuosi alkaa olla puolivälissä ja tähän mennessä itellä katottuna 118 leffaa. Eli about 20 leffan kk vauhtia menty, kun viime vuonna tahti oli reilu 23 leffaa kk. Silloin tosin pitkä saikku lähes pakotti katsomaan leffoja tekemisen puutteessa.
Konda Konda wrote on June 14, 2016 at 21:49:
Loistavaa, että pääsit käymään Ingrid! Ja ehkä oli paras näin ekaksi kerraksi, että ehdit pakoon ennen kuin porukka oli "väkevimillään" 🙂 Niin hyvät bileet oli tosiaan, et vois kyllä järjestää jotkut pienet myös bluray julkaisun yhteydessä, eikös?
Tipi Tipi wrote on June 14, 2016 at 17:54:
Kiitos kun saavuit paikalle Ingrid pitkän matkan takaa.

Kyl kuvauspaikat toki ennen kuvauksia valittiin ja just noin oikeastaan eli ajeltiin vähän siellä täällä, toki Puppe tamperelaisena hieman tiesi etukäteen mistä suunnilleen etsiä. Vaikeinta oli oikeastaan muurahaiskeon löytäminen sellaiselta paikalta, että olisi vähän aukeaa ympärillä. Ei millään tahtonut löytyä, vaikka eri metsissä samoiltiin pitkät pätkät. Tampereen murkut tekee muutenkin liian pieniä kekoja. Mikä työläiskaupunki toi muka on?
Musiikit valittiin kaikki jälkikäteen ja se oli aikaavievä prosessi. Joku tyyli aina tietyn kohtauksen suhteen on mielessä, mut paljon pitää kokeilla ja hinkata ees taas ja just sekin, että missä kohtaa nostetaan biisiä esiin ja missä vaimennetaan ja näin. Se on valtavaa pilkunviilausta, mut hyvä jos toimi:)
Vuoden päästä on seuraavat kuvaukset eli kahden vuoden päästä varmaan seuraavaa ensi-iltaa puskee.
Ingrid Bergman Ingrid Bergman wrote on June 13, 2016 at 22:08:
Ensinnäkin, koko porukalle kiitos tosi lämpimästä vastaanotosta lauantaina! Oli hienoa tavata teidät ja päästä mukaan Koko kansan Martin ensi-iltaan. Thanks fellas! 🙂
Semmoinen jäi lauantaina vielä kysymättä leffaan liittyen, että kuinka, ja missä vaiheessa projektia valitsitte musiikit ja locationit? Ajelitte ympäriinsä etsimässä sopivia paikkoja...? Vai oliko heti mielessä joku paikka? Ja sama musiikin osalta, pitikö paljon hakea vai oliko heti selvät sävelet mitä halutaan. Musiikit oli muuten tosi hyvät!!

Jään odottamaan seuraavaa projektianne, sellainen varmaan tulossa??
Tipi Tipi wrote on June 8, 2016 at 20:32:
Joo, lauantaina Martti valloittaa valkokankaan. Saas nähdä millainen ilta tulee... huh, huh. Varmaan kostea ainakin:)

Pupen ehdotukset kuulostaa ihan hyviltä. Toki kyse on varmaan siitä, että onko ne kovin työläitä ja hankalia duunata. Kondahan sen tietää.
Spini Spini wrote on June 5, 2016 at 21:37:
Kävin kurkkimassa Koko kansan Martin trailerin. Lupaavalta vaikuttaa. Odotan jo innolla näkemistä.
Pöppi Pöppi wrote on May 28, 2016 at 20:56:
Toivotan Ingridin erittäin tervetulleksi joukkoomme! Samalla päätän valitettavan pitkän hiljaiseloni ja yritän pysyä taas aktiivisena. Tupla-U varmaankin liittyy myös joukkoomme lähitulevaisuudessa.

Top 100 -listoihin olisiko mahdollista lisätä seuraavia sarakkeita:

-Keskiarvo friikkiläisten joukossa
-Montako friikkiläistä arvostellut leffan
-IMDB-arvosana
-Montako sijaa muutos edelliseen listaan verrattuna (vihreä + ja punainen -)

Viimeinenhän toki tavallaan jo näkyykin, mutta olisiko tuo vihreä ja punainen sellainen, mistä paremmin näkisi mihin suuntaan leffa mennyt ja paljonko. Tää vois olla edellisen sijoituksen tilalla tai lisäksi. Onko muilla mielipiteitä?
Spini Spini wrote on May 4, 2016 at 21:26:
Ehdottomasti hienoa, että on tullut uusi aktiivinen jäsen joukkoon. Itse olen taantunut laiskasta kommentoijasta aivan ala-arvoisen säälittäväksi lusmuksi. Katson leffoja tosi harvoin. Tuota urheilua kun tulee joka tuutista, mutta kyllä mä joskus vielä repäisen ja hapetun töllön ääressä muutakin kuin urheilua tuijottamassa 🙂