Vieraskirja

Vieraskirja sekalaiselle keskustelulle

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 3.81.28.10.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
175 entries.
Tipi Tipi wrote on June 21, 2016 at 08:56:
Vähän veikkaan et tahti kuitenkin hidastuu uusien arvostelujen suhteen. Nimittäin itellä top-100 ohjaajien uraprojekti kun on käytännössä loppunut, niin tulee katsottua nyt enemmän jo nähtyjä leffoja ja ainakin omalta osalta uusia arvosteluja tulee nyt vähemmän. Mut toki toivotaan, et uudet jäsenet tuo runsaasti vettä myllyyn sillä osastolla.
Konda Konda wrote on June 20, 2016 at 14:42:
48 Hrs. oli sivuston 2000 arvosteltu leffa (20.11.2015) ja A Hologram of the King siis 2500 (7.6.2016) eli aika tarkalleen puolvuotta meni 500 leffaan. Nyt kun porukka tuntuu aktivoituneen, niin jännä nähdä päästäänkö 3000 leffaan ennen vuoden vaihdetta...
Konda Konda wrote on June 19, 2016 at 21:17:
Vuosi alkaa olla puolivälissä ja tähän mennessä itellä katottuna 118 leffaa. Eli about 20 leffan kk vauhtia menty, kun viime vuonna tahti oli reilu 23 leffaa kk. Silloin tosin pitkä saikku lähes pakotti katsomaan leffoja tekemisen puutteessa.
Konda Konda wrote on June 14, 2016 at 21:49:
Loistavaa, että pääsit käymään Ingrid! Ja ehkä oli paras näin ekaksi kerraksi, että ehdit pakoon ennen kuin porukka oli "väkevimillään" 🙂 Niin hyvät bileet oli tosiaan, et vois kyllä järjestää jotkut pienet myös bluray julkaisun yhteydessä, eikös?
Tipi Tipi wrote on June 14, 2016 at 17:54:
Kiitos kun saavuit paikalle Ingrid pitkän matkan takaa.

Kyl kuvauspaikat toki ennen kuvauksia valittiin ja just noin oikeastaan eli ajeltiin vähän siellä täällä, toki Puppe tamperelaisena hieman tiesi etukäteen mistä suunnilleen etsiä. Vaikeinta oli oikeastaan muurahaiskeon löytäminen sellaiselta paikalta, että olisi vähän aukeaa ympärillä. Ei millään tahtonut löytyä, vaikka eri metsissä samoiltiin pitkät pätkät. Tampereen murkut tekee muutenkin liian pieniä kekoja. Mikä työläiskaupunki toi muka on?
Musiikit valittiin kaikki jälkikäteen ja se oli aikaavievä prosessi. Joku tyyli aina tietyn kohtauksen suhteen on mielessä, mut paljon pitää kokeilla ja hinkata ees taas ja just sekin, että missä kohtaa nostetaan biisiä esiin ja missä vaimennetaan ja näin. Se on valtavaa pilkunviilausta, mut hyvä jos toimi:)
Vuoden päästä on seuraavat kuvaukset eli kahden vuoden päästä varmaan seuraavaa ensi-iltaa puskee.
Ingrid Bergman Ingrid Bergman wrote on June 13, 2016 at 22:08:
Ensinnäkin, koko porukalle kiitos tosi lämpimästä vastaanotosta lauantaina! Oli hienoa tavata teidät ja päästä mukaan Koko kansan Martin ensi-iltaan. Thanks fellas! 🙂
Semmoinen jäi lauantaina vielä kysymättä leffaan liittyen, että kuinka, ja missä vaiheessa projektia valitsitte musiikit ja locationit? Ajelitte ympäriinsä etsimässä sopivia paikkoja...? Vai oliko heti mielessä joku paikka? Ja sama musiikin osalta, pitikö paljon hakea vai oliko heti selvät sävelet mitä halutaan. Musiikit oli muuten tosi hyvät!!

Jään odottamaan seuraavaa projektianne, sellainen varmaan tulossa??
Tipi Tipi wrote on June 8, 2016 at 20:32:
Joo, lauantaina Martti valloittaa valkokankaan. Saas nähdä millainen ilta tulee... huh, huh. Varmaan kostea ainakin:)

Pupen ehdotukset kuulostaa ihan hyviltä. Toki kyse on varmaan siitä, että onko ne kovin työläitä ja hankalia duunata. Kondahan sen tietää.
Spini Spini wrote on June 5, 2016 at 21:37:
Kävin kurkkimassa Koko kansan Martin trailerin. Lupaavalta vaikuttaa. Odotan jo innolla näkemistä.
Pöppi Pöppi wrote on May 28, 2016 at 20:56:
Toivotan Ingridin erittäin tervetulleksi joukkoomme! Samalla päätän valitettavan pitkän hiljaiseloni ja yritän pysyä taas aktiivisena. Tupla-U varmaankin liittyy myös joukkoomme lähitulevaisuudessa.

Top 100 -listoihin olisiko mahdollista lisätä seuraavia sarakkeita:

-Keskiarvo friikkiläisten joukossa
-Montako friikkiläistä arvostellut leffan
-IMDB-arvosana
-Montako sijaa muutos edelliseen listaan verrattuna (vihreä + ja punainen -)

Viimeinenhän toki tavallaan jo näkyykin, mutta olisiko tuo vihreä ja punainen sellainen, mistä paremmin näkisi mihin suuntaan leffa mennyt ja paljonko. Tää vois olla edellisen sijoituksen tilalla tai lisäksi. Onko muilla mielipiteitä?
Spini Spini wrote on May 4, 2016 at 21:26:
Ehdottomasti hienoa, että on tullut uusi aktiivinen jäsen joukkoon. Itse olen taantunut laiskasta kommentoijasta aivan ala-arvoisen säälittäväksi lusmuksi. Katson leffoja tosi harvoin. Tuota urheilua kun tulee joka tuutista, mutta kyllä mä joskus vielä repäisen ja hapetun töllön ääressä muutakin kuin urheilua tuijottamassa 🙂
Tane Tane wrote on May 3, 2016 at 21:21:
Joo tää puhelinkulttuuri on osasyy. Ei jaksa naputella. Toinen syy on, että tulee katottua se 5 leffaa vuodessa, mutta muistelen ilolla vanhoja hyviä leffoja. Täytyy pyrkiä arvostelemaan, vaikka sitten kommenttikenttään. Eikös se Conda siitä soittele tähdet.

Ingridille propsit hyvistä arvosteluista. Melko korkeita pointseja näyttää kyllä tulevan.
Tipi Tipi wrote on May 2, 2016 at 20:59:
Erinomaista Ingrid. Vaikuttaa siltä että ollaan saatu kolmas aktiivinen jäsen tänne. Tosin Tane ilmeisesti lukee palstaa aktiivisesti, mutta panttaa sanaista arkkuaan. Mä syytän tätä puhelinkulttuuria. Pöytäkoneelta on paljon mukavampi naputella, ja näkeekin jotain siitä ruudulta.

Mutta Puppe! Herätys mies:) Ja kysy jos Tupla-U lähtis myös joukkoon mukaan. Saatais lisää naisvoimaa ja uutta näkökulmaa tänne.

Eka top-100 lista on aina tuskaisen väännön takana, mut sit kun sen lopulta saa kasaan, niin sitä on nautinto päivitellä ja muokkailla. Se tuo vielä uuden ulottuvuuden laffaharrastukseen.
Ingrid Bergman Ingrid Bergman wrote on May 1, 2016 at 21:57:
No niin, parit kommentit ja yksi uusi arvostelu kirjoitettu, tästä se lähtee. Lisäksi TOP 100 lista muovautumassa, se ei olekaan ihan piece of cake! Pikkuisen esimakua mitä tuleman pitää, eli kärkisijoille menossa mm. Babel, Million Dollar Baby, Black Swan, Saving Private Ryan, Atonement, Jane Eyre, Elysium, Mad Max Fury Road...ja yksi Terminator tottakai 😉

Kiva päästä joukkoon mukaan, kiitos erityisesti Kondalle!

Ps. Tahti kiihtyy kun pääsen kirjoittamaan muulla kuin minitabletilla... 😕
Tipi Tipi wrote on April 24, 2016 at 20:27:
Mahtava juttu että on saatu uusi jäsen leffafriikkien (laiskaan) kerhoomme! Hyvä Konda ja tervetuloa Ingrid! Erityisen hienoa on se, että nyt on myös naisjäsen tuomassa näkemystään arvosteluihin. Nimi on Ingridillä ehdottomasti kohdillaan ja Casablancan arvostelua jäämme venttaamaan:)
Konda Konda wrote on April 22, 2016 at 17:14:
Draftasin uuden jäsenen leffasivustolle eli Ingrid arvioi jatkossa leffoja kanssamme. Ingrid on entinen koulukaveri Mikkelistä ja todellinen elokuvien ystävä ja suurkuluttaja, joten innolla voimme odottaa hänen mielipiteitään elokuvien maailmasta.

Samaan hengen vetoon julistan kisan siitä, kumpi saa top100-listan julkaistua aiemmin, Ingdrid vai Masa. Masallahan on vuoden etumatka, mutta valtava motivaation puute, joten tiukaksi mennee kisa 🙂
Tipi Tipi wrote on April 14, 2016 at 23:11:
Pieni väliaikapäivitys eli aloitin siis vuoden alussa laskemaan katsomieni leffojen määrää. Maaliskuun jälkeen kasassa on 137 katsottua leffaa, vuoden alusta lukien siis. Itse asiassa yllättävän hyvä tahti ottaen huomioon, että nollapäiviä on oman leffaprojektin takia tullut aika paljon. Tasaisen matikan mukaan se arvioitu 500 leffaa (vuodessa) menee rikki, tosin täytyy muistaa että futiksen EM-kisat ja olympialaiset varmaan vaikeuttaa tilannetta jossain määrin.
Konda Konda wrote on March 23, 2016 at 14:54:
Poikien (tai siis nyt siskosten) sukupuolenvaihdot ei meikää niin kiinnostaa, mutta se tekeekö hemmot enää koskaan mitään katsomisen arvoista kyllä mietityttää. Jupiter Ascending oli kyllä sellaista roskaa, että ainakaan kovin helposti heille ei ison budjetin leffaan rahaa enää löydy.
Tipi Tipi wrote on March 17, 2016 at 22:40:
Wachowskit on nyt molemmat naisia. Ensin Larrystä tuli Lana muutama vuosi sitten ja nyt Andy vaihtui Lillyyn. Aika kova setti että molemmat veljekset vaihtaa sukupuolta. Nyt jännitetään sitä, että vaihtaako jompi kumpi vielä takaisin, vai ovatko veljekset nyt lopullisesti siskoksia keskenään.

Konda havaitsi, että Ornon arvosteltua American Beautyn, siitä tuli eka leffa jonka kaikki 7 jäsentä ovat arvostelleet. Hyvä homma sinällään, mut aika heikko esitys kuitenkin, kun nyt varmaan yli 100 leffaa ainakin noista arvioiduista löytyy jotka kaikki ovat nähneet. On Ramboja, Rockeja ja niin edelleen. Tähtiä pojat, tähtiä!
Tipi Tipi wrote on February 29, 2016 at 12:56:
Rockyn tiputtaminen listalta tapahtui luonnollisesti karvain mielin. Tarina toimii siinä mielestäni loistavasti ja näyttelijät ovat tosi hyviä omiin rooleihinsa, mutta Rockyn matsi Apollon kanssa on niin heikkotasoisesti toteutettu, että se väkisinkin vie hieman fiilistä lopusta. Erinomainen leffa kuitenkin kyseessä. Taistelu listapaikoista kovenee vuosi vuodelta ja huiketa klassikkojakin joutuu jättämään ulos:(
Konda Konda wrote on February 20, 2016 at 21:27:
Tipin uusi lista löytyy nyt sivuilta. Tulevaisuudessa toivon, että uudet listat tulisi juuri siinä muodossa kun ne nyt on sivuilla, helpottaa meikän tekemistä.

Santerin listan suurin peikko on The Reflecting Skin (peräti sijalla 17!). Pari kertaa olen sitä alkanut kattoo, mutten ole jaksanut loppuun asti. Witness ja 300 ovat myös leffoja, jotka eivät koskaan omalle listalle päätyisi. Ex Machina ei myöskään ole mielestäni lista kamaa, mutta se on nähty vasta kerran, joten lopullista tuomiota ei voi vielä antaa.

Rushin debyytti peräti sijalla 22 yllätti ja samalla Das bootin ja kummisetä kakkosen heikot sijat. Yllättävää oli myös, että Tipin suosikit Deliverance ja Days of Heaven tipahti molemmat noin 60 sijaa ja Rocky jopa ulos koko listalta!