A Monster Calls

Director
Juan Antonio Bayona
Runtime
1 h 48 min
Release Date
7 October 2016
Languages
English
Country
 Spain United States of America
Genres
Drama, Fantasy

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Hyvin positiivinen yllätys Juan Antonio Bayonalta. Tässä on selkeitä vaikutteita Guillermo Del Toron Pan`s labyrinthista, mutta tämä on mielestäni vielä pykälää parempi teos. Nuoren pojan äiti on vaikeasti sairas ja kyetäkseen käsittelemään yli ymmärryksen meneviä tunteitaan poika kehittää mielessään hirviöhahmon ja rakentaa tämän avulla tarinoita, joiden avulla voi purkaa tuntojaan. Vahva leffa, joka oli hallitusti kerrottu vaikeasta muodostaan huolimatta. Ja Lewis MacDougall pojan roolissa on kyllä harvinaisen hyvä lapsinäyttelijä.
***½  Tipov 10.11.2016

5 thoughts on “A Monster Calls”

  1. Kelpo elokuva, joka jää kuitenkin tasapainoilemaan lastenleffan ja aikuisille suunnatun välimaastoon. Parasta antia on ehdottomasti Oscar Fauran (Imitation Game, Lo imposible) kaunis kuvaus. Ohjaaja J.A. Bayona viimeistelee muuten tällä hetkellä viidettä Jurassic Park -elokuvaa…

    Reply
  2. Hyvä leffa, joskin välillä tuntui että hieman oli havaittavissa kyynelten kalastelua. Nuori MacDougall onnistuu hyvin pääroolissa ja karhakka Liam Neeson puolestaan sopii erinomaisen hyvin hirviön äänirooliin.
    ***

    Reply

Leave a Comment