Angels & Demons

Director
Ron Howard
Runtime
2 h 18 min
Release Date
15 May 2009
Languages
English, Italian, Latin, French, German, Chinese
Country
 Italy United States of America
Genres
Mystery, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Angels and Demons (2009) tuli tsiikattua muutama päivä sitten. Yllättävän hyvä laitetaan vaikka ***½. Monihan ei tunnetusti tälläsesta jonkinasteisesta juonella kikkailusta niinkään pidä, mutta muhun se kyllä uppoo hyvinkin, silloin tällöin laadukkaasti tehtynä (kuten tässä leffassa).
***½  Spini 16.5.2010

Toisella katselukerralla todella kolahti. ***** ja harkitaan listalle. Jotenkin nää historiallisia aiheita sivuavat juonet iskee muhun, vielä jos niiden ympärille saadaan kasattua hyvä kokonaisuus. Loistavsti kuvattu, huikean hieno musiikki, hyvät näyttelijät, jotka vielä onnistuu hyvin rooleissaan ja väkevä tunnelma. Voiko sitä paljoo enempää vaatia.
*****  Spini 22.7.2010

Ei kerta kaikkiaan. Aivan hirveä käsikirjotus. Hyvä idea ja alkuasetelma on pilattu järkyttäville Hollywood-ratkaisuilla. Täydellinen uskottavuuden puute nakertaa jännityselementinkin kokonaan pois ja lopputulos on puhdasta kärsimystä. Ihan samaa sarjaa ku Da Vinci Koodikin. Ron Howardin uralle isot miinukset näistä.
Tipov 28.10.2010

2 thoughts on “Angels & Demons”

  1. Puoleen väliin asti homma toimii kohtuuden rajoissa, mutta lopun överit ratkaisut eivät juuri kerää ymmärrystä. Suhteellisen keveästi tämän kuitenkin läpi katseli, toisin kuin ensimmäisellä kerralla, kommentistani päätellen. 2

    Reply

Leave a Comment