Argo

Director
Ben Affleck
Runtime
2 h 00 min
Release Date
12 October 2012
Languages
English,
Country
 United States of America
Genres
Drama, Thriller

Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipi

Parhaan elokuvan Golden Globe voittajalta ois odottanut paljon enemmän. Ihan hyvä perustrilleri, mutta vaikea ainakin näin yhden katselukerran perusteella ymmärtää mistä ne extra tähdet olis pitäny repiä.
***-  Konda 22.1.2013

Hyvin tehty tiivistunnelmainen pätkä. Ehkä liian perinteistä jännitystä välillä ja hieman ehkä haiskahti Oscarilta isänmaallisuudessaan. Paremmankin tästä olisi saanut.
***  Puppe 26.2.2013

Argo, eli parhaan elokuvan oscarin saanu leffa. Alku vaikutti siltä, että näitä trillereitä mahtuu 12 tusinaan, mutta rupes pitämään otteessaan yllättävän hyvin. Eihän tästä huikeeta saa, mutta ihan katsottava. Ehkä tähän vaikutti myös se, että perustuu ns. tositapahtumiin, eikä tienny miten siinä oikeasti kävi. Toinen seikka voi olla, että venähtäneen Bond-maratonin väliin leffa kuin leffa tuntuu virkistävältä poikkeukselta.
Tane 30.3.2013

Kohtuu hyvä, perusvahva leffa. Ei kuitenkaan herätä mitään suuria tunteita. Kyllä Oscarin voittajaksi olis Argoa parempia vaihtoehtoja löytynyt.
***  Tipov 12.4.2013

2 thoughts on “Argo”

  1. Alku lupaa paljon, eikä tämä huono leffa missään nimessä ole. Ihan pätevä trilleri, mutta panokset eivät paljoa nouse alun jälkeen ja perusvaihde jää ikään kuin päälle. Henkilöihin ei pääse kunnolla kiinni ja se vie suurimman tunteen palon pois. Jenkkien politiikan kääntöpuoli (tällä kertaa: sadistisen diktaattorin suojelu) jää yleiskuvassa lopulta taustalle ja isänmaallinen paatos nousee etusijalle. 3

    Reply

Leave a Comment