Batman Begins

Director
Christopher Nolan
Runtime
2 h 20 min
Release Date
15 June 2005
Languages
English, اردو, Chinese
Country
 United Kingdom United States of America
Genres
Action, Crime, Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Käväsin eilen katsastamassa uuden Batmanin… Oli kyllä varsin hyvä elokuva, ehkä muutamat juonelliset ratkaisut olivat hivenen heikkoja, mutta kokonaisuutena kyllä voin suositella. Christian Bale on kyllä nykyisellään erinomainen näyttelijä, toivottavasti lisää hyvää materiaalia tulossa (kuten Malickin jälkituotannossa oleva The New World…)
****-  Puppe 27.7.2005

Leffayön pelasti osittain Batman Begins. Ei ihan niin hyvä mitä ennakkokehut oli antanut odottaa, mutta kuitenkin hyvää viihdettä. Sarjakuviin perustuvien leffojen ongelmahan on aina se että niiden pitää perustua sarjakuvaan, eli ohjaaja/käsikirjoittaja ei voi hirveästi vaikuttaa tarinaan ja tehdä siitä paremmin ruudulle sopivaa. Nyt kuitenkin Nolan oli saanut leffaan todella hyvän fiiliksen ja onnistui pitämään tarinan hyvin kasassa. Myöskään mitään hirveitä ylilyöntejä, kovin yleisiä juuri tässä genressä, ei leffassa ollut.
***  Konda 25.11.2005

Kattelin myös eilen Batman Beginsin ja täytyy sanoo, että myös mulle se oli odotuksiin nähden (jotka ei ollu kovin korkeet) positiivinen yllätys.
Spini 25.11.2005

1 thought on “Batman Begins”

  1. Nolanille iso hatunnosto siitä miten mies onnistui puhaltamaan uuden ja raikkaan hengen kliseiseen ja sataan kertaan filmattuun batman-taruun. Hahmon synty ja kehitys on saanut sopivalla tavalla mahtipontisen ja myyttisen ilmaisun ja Nolanin tavaramerkki eli kiihkeästi sykkivä leikkausrytmi pitää vauhdin päällä alusta lähtien. Legendaa ja isoja ajatusteemoja on yhdistelty omaperäisellä ja onnistuneella tavalla. Roolitukset osuvat kohdilleen ja viihdearvo on erinomaista luokkaa. 4

    Reply

Leave a Comment