2 thoughts on “Behind the Candelabra”

  1. Bling-Blingiä, pianonsoittoa ja poikarakkautta. Soderbergh kuvaa itselleni entuudestaan tuntemattoman Liberacen ulospäin säihkyvästä elämästä onnistuneesti muutaman vuoden palasen. Michael Douglas tekee nimiroolissa mielestäni yhden erilaisimmista ja parhaista rooleistaan. Liberace löytää nuoren komean sällin (Matt Damon), jonka hän haluaa omia itselleen ja muokata haluamansa kaltaiseksi.

    Onnistunut elokuva tähteydestä sen valoine ja varjoineen. Elokuvan valoja pehmentävillä filttereillä luotu look sointuu mukavasti Liberacen rakastaman kiilteen ja kimalteen maailmaan.

    ***

    Reply
  2. Huikeat lavastukset on luotu pianotaiteilija Libaracen elämää luotaavaan elokuvaan. Säihkettä ja upeita asetelmia riittää ja kuten Puppe sanoi niin Douglas tekee erittäin vahvan tulkinnan pääroolissa. Liberacen turhamainen, mutta inhimillinen olemus tavoitetaan kiinnostavalla tavalla. Ja Matt Damon säestää hyvin nuorena, päihteiden käyttöön lankeavana rakastajana. Ehkä aavistuksen liikaa kerronnassa kierrytään pelkästään tämän suhteen ympärille, mutta toisaalta tuo valinta myös on omalta osaltaan koko homman pointti, joten ymmärrettävä ratkaisu kyllä. 3

    Reply

Leave a Comment