3 thoughts on “Cast Away”

 1. Toimiva ja hyvä leffa. Tunnelma rakennettu hyvin ja oikeasti tulee fiilis, että yksin ollaan kaukana kaikesta sivistyksestä. En kyllä näe loppua mitenkään huonona ja jopa mielestäni sopii kokonaisuuteen mukavasti. Arvosana pysyy.
  ****

  Reply
 2. Tuli pitkästä aikaa katsottua Cast Away, ja hyvähän se on niinkuin muistinkin. Leffassa on hyviä havaintoja ihmisen perustarpeista, ja siitä miten luovat keinot niiden tyydyttämiseksi nousee ääriolosuhteissa esiin. Tom Hanks kruunaa kokonaisuuden.

  4

  Reply
 3. Zemeckisin ohjausta vaivaa uskottavuuden puute ja varsinkin saarella vietetyssä osiossa on ikävä lavastuksen maku mukana. Kässäriin jää myös melkoisia aukkoja pitkin matkaa, mutta eniten itseäni häiritsi erään lähettifirman jatkuva mainostaminen. Hyvin harvoin (onneksi) näkee näin räikeää tuotesijoittelua, jossa yhtiön logoa hierotaan katsojan naamalle kymmeniä ja kymmeniä kertoja, ilman mitään järjellisiä perusteluja. Tämän röyhkeyden johdosta lähtee puolikas arvosanasta. Jonkinlaista viihdearvoa Zemeckisin kevyt seikkailukertomus toki onnistuu tuottamaan. 2

  Reply

Leave a Comment