Che: Part One

Director
Steven Soderbergh
Runtime
2 h 14 min
Release Date
21 May 2008
Languages
English
Country
 Spain France United States of America
Genres
Drama, History, War

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Che osat 1 ja 2. *** tähteä molemmille. Mietin jopa neljää. Kuvattu todella tyylikkäästi ja Benicio loistaa pääosas. Käsikirjotuksellisesti oli pettymys, sillä jää vähän ulkokohtaseksi, mutta kaikkiaan hienosti tehty ja haluan ehdottomasti nähdä nää vielä uudestaan.
***  Tipov 22.11.2009

Korjaan muuten Che leffoille antamani tähdet eli kyllä ne neljän tähteä ansaitsee sittenkin.
**** Tipov 2.12.2009

Alkupuoli aika tylsää dokumentaarista linjaa. Ei tempaa mukaansa eikä jaksa kiinnostaa täysillä. Loppua kohti menee toiminnallisempaan suuntaan ja kiinnostus pysyy yllä. Kuitenkin liian dokumentaarinen ja puiseva meikäläisen makuun. Benicio tekee roolin hyvin ja uskottavasti, mutta ei mielestäni kuitenkaan pääse loistamaan mitenkään erityisesti.
**½  Puppe 2.12.2013

1 thought on “Che: Part One”

  1. Tää oli nyt kolmas kerta kun katsoin ykkösosan ja mä todella pidän tästä. Mun mielestä Del Toro on loistava pääosassa. Kaikki vartalonasennot ja liikeradat kuvastaa erinomaisesti Guevaran hahmoa. Erittäin fyysistä ja varmasti pitkään harjoiteltua työskentelyä Beniciolta. Sisältö on kiinnostava historiallisessa mielessä ja mukaan pudotellut dokumentinomaiset pätkät tuovat hyvin ilmi Guevaran ajattelua ja näkemystä asioista. Leffan rakenne ei sisällä kovin isoa draamallista kaarta, mutta sissisodan todellisuus ja Kuuban vallankumouksen vaiheet käydään todentuntuisesti läpi. 4

    Reply

Leave a Comment