Poster for the movie ""

Elysium

Director
Neill Blomkamp
Runtime
1 h 49 min
Release Date
9 August 2013
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Science Fiction, Action, Drama, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Maa on ylikansoitettu ja eliitti on muuttanut avaruusasemalle turvaan maanmatosilta sekä Matt Damonilta. Tusina scifileffa, jossa oli välillä yritystä, mutta suurelta osin jätti täysin kylmäksi.
**  Konda 11.12.2015

3 thoughts on “Elysium”

 1. Potentiaalia olis ollut parempaankin, mutta melko vaisuksi jäi. Muutamassa taistelukohtauksessa mielestäni liikaa kameran heiluntaa niin ettei pysy kärryillä missä mennään.

  **½

  Reply
 2. Mitääh??? Ei voi olla noin huonot tähdet pojilta! Oon säästäny tän arvostelua koska kyseessä on yksi mun lempiscifeistä, ja oon halunnu katsoa vielä kertaalleen ennen tähtien antamista. TOP 100 listaa varten on kuitenkin pakko nopeuttaa prosessia, eli parin aiemman katselukerran perusteella kärkikastiin ehdottomasti. Ohjaajan tyyli on mulle mieleinen myös Chappiessa, eli jään odottamaan lisää elokuvia Blomkampilta.

  4,5

  Reply
 3. Kässärissä on kiintoisia ajatuksia tulevaisuudesta, mutta kokonaisuus on kliseinen ja suuremmalta osin tasapaksu. Mukaan mahtuu kuitenkin mielenkiintoisia hetkiä ja leffa on ihan viihdyttävää katsottavaa. Neill Blomkampin visuaalinen näkemys tulevaisuudesta on (suurelta osin) aika tylsän kliseinen yhdistelmä hienoa tekniikkaa ja rosoisen likaista mekaniikkaa.

  ** 1/2

  Reply

Leave a Comment