4 thoughts on “Forrest Gump”

 1. Forrest Gump oli melkoinen hitti aikanaan ja vei myös Oscarin Pulp Fictionin nenän edestä. Kevyttä viihdettä ja hauskoja oivalluksia on tarjolla. Tarinan traagisemmat ulottuvuudet jäävät mielestäni kuitenkin valjuiksi, johtuen nimenomaan Zemeckisin tyylin keveydestä, jolla tietysti pyritään siihen, ettei kukaan vaan pahoita mieltään. Kyllä tämänkin tyylilajin leffoja tarvitaan, mutta pintaa syvemälle Gumpin vaikutus ei ulotu. Arvosanoista päätellen muut friikit ovat eri mieltä. 🙂 3

  Reply
 2. Elokuvan tyyli on ihan mielenkiintoinen ja virkistävä, mutta ylisentimentaalisuus iskee hieman turhan pahasti päälle ja arvosanaa on kyllä pakko tiputtaa kokonaisen tähden verran, vaikka hyvä elokuva onkin kyseessä.

  *** 1/2

  Reply
 3. Ehdottomasti kaikilta osiltaan elokuvahistorian yksi suurimmista. Tarinana aivan huikea, kerrotaan jenkkien lähihistorian tapahtumia hienosti eri näkökohdista. Ja mikä fiilis tuleekaan taustalla usein soivista noiden vuosien suurista hiteistä. Siinä ja siinä ettei kolkuttele mulla ihan terävimmän top 10 sijoituksia.
  *****

  Reply

Leave a Comment