Poster for the movie "Frost/Nixon"

Frost/Nixon

Director
Ron Howard
Runtime
2 h 02 min
Release Date
15 October 2008
Languages
Spanish, English
Country
 United States of America
Genres
Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Todella hyvä ja mielenkiintoinen tositarina Nixonin uran jälkeisistä haastattelusessioista. Frank Langella tekee Nixon-roolinsa loistavalla tyylillä, eikä jää jälkeen edes Hopkinsin (kylläkin hieman erilaisesta) aikanaan tekemästä huikeasta tulkinnasta.
***½  Tipov 6.12.2013

2 thoughts on “Frost/Nixon”

  1. Tää tuli tv:stä ja ajattelin, että vähän aikaa vaan katteleen kun edellisestä kerrasta ei ollut kovinkaan pitkään. Leffa kuitenkin tempasi mukaansa ja tuli koko pätkä katottua. Erittäin hyvä leffa siis kyseessä ja varsinkin Langella Nixonin on tosiaan aivan loistava. Myös semidokkarimainen tyyli soveltuu tähän hyvin.
    ****

    Reply
  2. Tämä elokuva on näyttelijöiden juhlaa. Langellan roolisuoritusta on nautinto katsella, sitä ei voi liiaksi kehua. Mieletön intensiteetti, realismi ja luontevuus samaan aikaan päällä. Pelkästään hänen takiaan kannattaa katsoa tämä. Michael Sheen on myös loistovedossa toisessa pääroolissa ja sivuhahmot vetävät myös hienosti. Vaikka kässäri perustuu hyvin pitkälti dialogiin (tämä perustuu näytelmään), minkäänlaista tylsyyttä ei ole havaittavissa ja leffan rakenne on erittäin hyvin tehty. Tämä oli nyt kolmas katselu ja arvostus on noussut joka kerta. Ron Howardin parhaita onnistumisia ilman muuta. 4

    Reply

Leave a Comment