Inside Man

Director
Spike Lee
Runtime
2 h 09 min
Release Date
24 March 2006
Languages
English, shqip
Country
 United States of America
Genres
Crime, Drama, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Todella hyvä. Ei nyt ihan listakamaa, mutta kestää uusintakatsomisen loistavasti ilman että tunnelma latistuu kertojen myötä. Omaperäinen ja hyvin toteutettu juoni.
****  Spini 23.8.2013

3 thoughts on “Inside Man”

 1. Tsiikasin monen vuoden jälkeen uudelleen. Nostan jopa arvosanaani puolikkaalla ja taitaa nousta listalle. Uskomattoman laadukkaasti toteutettu kokonaisuus. Näyttelijät onnistuvat erinomaisesti, kuvaus ja tunnelma ovat kohdillaan + juoni nyt ei tästä juuri paremmin rakennetuksi enää voi muuttua. Genressään todella onnistunut. Tykkään!
  ****½

  Reply
 2. Inside Man on Spike Leen uran vahvoja onnistumisia. Pankkiryöstön ympärille keskittyvä juoni pysyy mukavasti liikkeellä ja Matthew Libatiquen kamera löytää hyviä kulmia. Denzel Washington vetää pääroolin jyhkeällä itseluottamuksella ja mukana on monia muitakin kovia nimiä Jodie Fosteria ja Clive Owenia myöten. Melko lailla viihdyttävä ja tiivistunnelmainen paketti. 3½

  Reply
 3. Hyvä kässäri pohjalla ja hieno toteutus Spike Leeltä. Mielenkiintoinen ja tiivistunnelmainen toimintajännäri. Vahva onnistuminen kokonaisuudessaan.

  *** 1/2

  Reply

Leave a Comment