Life of Pi

Director
Ang Lee
Runtime
2 h 07 min
Release Date
21 November 2012
Languages
French, Japanese, Tamil, Hindi, English
Country
 United Kingdom Taiwan United States of America
Genres
Action, Adventure, Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov

Ang Leen ohjaama selviytymistarina oli visuaalisesti komea, mutta varsin tylsä. Koko ajan odotti, että kyllä tässä kohta jotakin tapahtuu, mutta ei. Leffaa peitti myös naivin uskonnollisuuden löyhkä, mikä ei todellakaan lisännyt elokuvanautintoa.
*½  Konda 27.1.2013

Mielenkiintoisia ajatuksia herätti ja hienoja kuvia tarjoili myöskin. Jotain tästä jäi silti puuttumaan. Ehkä olisi ollut vielä vaikuttavampi jos tämä seikkailutarina tarinan sisällä olisi ollut uskottavammin tehty. Vai olisiko koko jutun pointti kärsinyt siitä? Mielestäni ei.
***  Tipov 8.5.2013

Toivoin syttyväni tähän toisella katselulla vielä enemmän, mutta kokonaisuus ei kuitenkaan ole niin loistava, että ansaitsisi parempaa arvosanaa. Mielettömän kaunista katseltavaa ja tunnelma säilyy tiiviinä, mutta jotenkin kerrontatapa ja lopullinen leikkaus hieman tuhoavat tunnelmaa.
***½  Puppe 4.3.2014

1 thought on “Life of Pi”

  1. Kolmosessa pysyy arvosana. Hienoja kuvia ja paljon kiinnostavia aineksia. Toisaalta monet kohtaukset ovat liian pitkiä, varsinkin meriseikkailujaksossa. Hivenen outo ratkaisu on myös taustahaastettelun täydellinen katoaminen yli puolen tunnin ajaksi, juuri merellä ajelehtimisen yhteydessä. 3

    Reply

Leave a Comment