Luokkakokous

Director
Taneli Mustonen
Runtime
1 h 28 min
Release Date
25 February 2015
Languages
suomi
Country
 Finland
Genres
Comedy

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Alapäähuumoria teineille. Sillä reseptillä vaikuttaa menestystä tulevan, sillä Luokkakokous veti yli puoli miljoonaa katsojaa kotimaisiin teattereihin. Kova lukema. Ekat parikyt minsaa on mukavan letkeää menoa, mutta sitten alkaa tasaisesti laskeva kaari joka “huipentuu” loputtoman pitkään tissi-paska-lauluun. Mainittu kohtaus on kotimaisen elokuvahistorian ala-arvoisimpia saavutuksia. Kevyesti katsottava tapaus kuitenkin kyseessä.
**  Tipov 21.7.2016

4 thoughts on “Luokkakokous”

  1. Yllätyin leffan teknisestä laadusta positiivisesti. Kuvaus ja valaistus oli paikoin jopa oikein hienoa. Sisältöpuolella sitten vedettiinkin kyllä pahasti metsään. Sami Hedbergin veti yllättävän hillityn roolin. Heikko esityshän tämä pätkä kokonaisuutena kuitenkin on.

    * 1/2

    Reply
  2. Edellisiin kommentteihin on helppo yhtyä. Kummallista että tällainen elokuva saa niin paljon ihmisiä liikkeelle. Kansaan tuntuu vetoavan kun joku örveltää kännissä. Eipä siinä, onhan se paikoin ihan hauskaa, mutta eikö nää suomijuntit osaa olla vaihtaa jo tiettyjä tuhanteen kertaan toistettuja alapäänjuttuja johonkin muuhun.

    Reply

Leave a Comment