Man of Steel

Director
Zack Snyder
Runtime
2 h 23 min
Release Date
14 June 2013
Languages
English
Country
 Canada United Kingdom United States of America
Genres
Action, Adventure, Fantasy, Science Fiction

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

En odottanut mitään suurta spektaakkelia, mutta täytyy sanoa että olin silti melkoisen pettynyt elokuvan jälkeen. Omaan makuuni tässä oli aivan liikaa action kohtauksia, leffahan oli käytännössä järeätä erikoistehostetykitystä alusta loppuun. 3D-versio oli lisäksi mun silmään välillä jotenkin todella suttuisen näköinen. Joissain action kohtauksissa ei oikein saanu mitään selvää, että mitä siellä oikein tapahtuu. Sen harvan kerran kun toiminta jäi taka-alalle ja kamera rauhoittui, niin leffasta löytyi visuaalisesti ihan komeatakin matskua. Tarinassa itsessään oli kyllä ihan potentiaalia ja parissa kohtaa tuntuikin siltä, että nyt tää leffa vihdoinkin lähtee oikeille raiteille, mutta ikävä kyllä jo seuraavan kulman takana odotti kalliin näköinen tehostepettymys.
**  Konda 28.6.2013

Alkuperäisodotuksiin nähden kyseessä on kaikkien aikojen pahin pettymys. Juonellisesti homma ei eroa mitenkään tavallisista supersankarimätkinnöistä, joita nykyään puskee ulos joka tuutista. Pahinta on kuitenkin se, ettei myöskään kuvauksellisesti ole tarjolla mitään innovatiivista. Sielutonta perusryskettä, joka jättää katsojan täysin kylmäksi.
Voi, voi, voi…
**  Tipov 31.7.2013

4 thoughts on “Man of Steel”

 1. Toisen kerran tuli katottua uusi terämies ja kyllähän tää aika kylmäks jättää. Visuaalisesti toimii mielestäni paremmin 2d:nä, mutta muuten aika lailla samat mietteet mitä ekalla kerralla. Sen tosin vois lisätä, että leffan toistuvat yhteensattumat ärsytti nyt vielä enemmän kuin ekalla kerralla. Vuosi vielä ja sit päästään “nauttimaan” Batman vastaan Superman kauhistuksesta…

  Reply
 2. Alkupuoli leffasta toimii mun mielestä ihan mukavasti, mutta lopussa ruvetaan sitten menemään metsään. Ihan viihdyttävä kokonaisuus kuitenkin.

  ** 1/2

  Reply
 3. Siperman (eiks tää ollut PR-Kipsalla leffan nimi 🙂 ) ei oikein iskenyt, en kyllä muutenkaan ole peräsmiehestä koskaan diggaillut.

  **

  Reply
 4. Zack Snyderin uran alamäki alkoi Teräsmiehestä ja sitä seurasi kaksi muuta vielä heikompaa supersankari-mätkintää. Odotin tätä aikanaan todella silmät kiiluen, koska myös Christopher Nolan oli projektissa vahvasti mukana, sekä kirjoittamassa että tuottamassa ja Snyderilla tietysti oli pohjilla pari loistavaa onnistumista nimenomaan sarjakuvapohjalta.
  Nyt pitkän ajan jälkeen tsiigasin tämän uudestaan, eikä mieli kyllä muuttunut. Alku on vielä kohtuullinen, mutta sitten tarina alkaa hajota (samoin kuin katsojan mielenkiinto) ja loppuryskeessä järki katoaa kokonaan. Lisäksi tietty hengettömyys vaivaa leffaa koko ajan. 2

  Reply

Leave a Comment