Rambo

Director
Sylvester Stallone
Runtime
1 h 32 min
Release Date
24 January 2008
Languages
English, , Thai
Country
 Germany United States of America
Genres
Action, Thriller

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Tämän suhteen tuli oltua ensi katselulla ehkä liian ankara. Ei tätä toki hyväksi voi sanoa, mutta jonkinlaista viihdearvoa kuitenkin löytyy.
Muutaman kuukauden sontakakkuparaatin jälkeen osaa antaa arvoa leffoille jotka pystyy katsomaan loppuun ilman suurempaa kärsimystä.
**  Tipov 6.5.2013

Kondalta 0 tähteä

3 thoughts on “Rambo”

 1. Rambo nelosen suhteen arvostus on vuosien aikana muuttunut täysin. Muistaakseni ensi katselulla en pitänyt tästä lainkaan, mutta nyt nautin mainiosta viihdeleffasta. Tällä kertaa John J. lähtee pelasturetkelle Burmaan, jossa lähetyssaarnaajien retkikunta on joutunut pinteeseen. Kässärin taustalla vaikuttavat ihan oikeat kansanmurhaan ja sortotoimiin liittyvät tapahtumat. Leffan tekninen toteutus on hieno, rytmi toimii ja Syltty vetää Rambon roolin rouhevalla karismalla. Juoni on toki suhteellisen simppeli, mutta toimintaleffassa se ei ole pelkästään huono juttu, jos paketti toimii muilta osin. 3

  Reply
 2. On on kyllä melkomoista mäiskettä ja nimenomaan järjetöntä sellaista. Syltty örisee bassollaan pääosan tyylilleen uskollisesti, mutta mitään muuta hyvää sanottavaa ei olekaan. Veri lentää ja ruumiita syntyy. Hoh hoijaa…
  *

  Reply
 3. Porukassa tuli katottua Rambo 4 loppuun, yksin olisi melko varmasti jälleen jäänyt kesken. Syltyn machoilu ja örinä nosti viihdearvoa, joten siitä extra puolikas.

  Reply

Leave a Comment