Saw

Director
James Wan
Runtime
1 h 43 min
Release Date
19 January 2004
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Crime, Horror, Mystery

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Katsottiin Puolassa elokuva nimelta Saw elikkas saha. Oli kylla ihan hyva kuva, kun en tiennyt koko elokuvasta yhtaan mitaan etukateen.
Orno 3.7.2005

Meitsi just eilen katto Sawn. En pitänyt. Sitä oli vielä ennakkoon kehuttu niin hitosti että odotukset oli kohtalaiset ja pettymys oli suuri.
Konda 4.7.2005

Kattelin eilen Sawn, kun se oli saanu niin paljon kehuja (paitsi Kondalta). Se oli mun makuun hyvä. Laadukas ja ennen kaikkea yllättävä, mikä on plussaa tän tyylilajin leffoissa. Ainakaan minä en kyennyt näkemään loppuratkaisua etukäteen. Pelkästään positiivista sanottaavaa jäi kerrottavaksi.
Spini 28.7.2005

Siis eieiei. Peruskauhua (eli ihan viihdyttävää) loppusuoralle asti. Sitte typerin ja naurettavin loppuhösellys mitä oon koskaan nähny. Oikeesti ei tuu mieleen leffaa jossa ois vedetty näin överiksi ja isketty kaikki mahdolliset rimanalitukset putkeen näin groteskilla tavalla.
Tipov 22.3.2006

1 thought on “Saw”

  1. Saw nauttii arvostusta monien kauhufanien papereissa, mutta ei meikäläisen. Eka puolituntinen rakennetaan ihan mukavasti ja idea sinänsä on omaperäinen, vaikkakin hieman pakotetun oloinen. Leffan edistyessä asetelma alkaa tuntua yhä teennäisemmältä ja takaumat tylsiltä. Loppu on tosiaan lähes ennätysmäisen hirveää juonikikkailua, mikä vie itseltä kaiken fiiliksen. 2

    Reply

Leave a Comment