Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Director
Guy Ritchie
Runtime
2 h 09 min
Release Date
22 November 2011
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Adventure, Action, Crime, Mystery

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Sherlockin jatko-osa on vielä heikompaa tavaraa kuin edeltäjänsä. Tarina on ihan täydellistä hölynpölyä. Teknisellä puolella näyttäviä ratkaisuja toki löytyy Ritchien taattuun tyyliin. Harmi kun kässäri oli näin surkeaa luokkaa.
*½  Tipov 4.3.2020

2 thoughts on “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”

 1. Ja tää on ihan yhtä rautaa kun edeltäjänsäkin. Tietyin osin jopa vielä parempi. Takaa-ajokohtaus metsän kautta junan kyytiin on niin mestarillinen, että haukoin liki henkeäni. Ja juonikivio + action taattua laatua presiin oikeankaltaisen ylilyönnin kera. Jeah!

  Tähän jatkoa pitäisi tulla tänä vuonna ja sitä olen odottanut jo vuosia emännän kanssa kun kuuta nousevaa. Olemme takuuvastasti tuolloin leffaan menossa.

  ****½

  Reply
 2. Aivan fantastinen jatko-osa, nousee myös listalle. Kuten ykkösosassa: hahmot erittäin kiinostavia, tarina todella hieno ja mukaansatempaava, näyttelijöiden suorituksen erittäin hyviä ja kuvaus huikeaa. Musiikkihan näissä on myös äärimmäistä rautaa 🙂 Vielä erityismainintana juuri tähän jatko-osaan, että pari yksittäistä aivan käsittämättömän hienosti tehtyä kohtausta, jotka menisi mulla yksittäisten kohtausten arvioinnissa aivan kärkipäähän, erityisesti juoksu junalle tykistötulen alla metikön läpi.
  ****½

  Reply

Leave a Comment