Song to Song

Director
Terrence Malick
Runtime
2 h 09 min
Release Date
17 March 2017
Languages
English
Country
 United States of America
Genres
Romance, Music, Drama

Ingrid
Konda
Masa
Orno
Puppe
Spini
Tane
Tipov
U-Uu

Malick teki taas malickit. Kaveri oli vienyt tuotantoyhtiöön melkein kahdeksantuntisen ensiversion, jota sitten leikattiin ja pilkottiin kolme vuotta ja nyt viimein saatiin filmi pihalle. Musiikin maailmaan sijoittuva leffa nojaa vahvasti kertojaääniin ja kuvaa ihmisiä, jotka vaeltelevat uneksivasti paikasta toiseen. Rakenne ei ole kestänyt leikkausprosessia ja tarina ei muodostu riittävän vankaksi. Kuvauksessa on menty pitkälti luonnonvalolla ja kun sää on usein pilvinen, ei Malickin kamerakaan saa silloin magiikkaa aikaiseksi. Toki kuvaus on tyylikästä ja tässä on jotain elokuvallista viehätystä, mutta yleisvaikutelmaksi jää tietynlainen keskeneräisyys.
***  Tipov 16.5.2017

3 thoughts on “Song to Song”

  1. Maalaileva ja haahuileva leffa, josta ei oikein saa kunnon otetta. Rooney Mara on hyvä roolissaan ja Ryan Gosling ja Michael Fassbender tekevät takuuvarmaa työtä. Natalie Portman on kankaalla todella tyrmäävä näky. Leffa sujahtaa ohi eikä siinä oikein pääse oikein kärryille, että mitä tapahtui ja miksi.

    **

    Reply
  2. Kyllä tämä liian repaleiseksi jää tarinan kannalta. Hahmot jäävät niin irrallisiksi, ettei heidän hönkäilemäänsä tajunnanvirtaan pääse tosissaan kiinnittymään. To the Wonderissa oli sama juttu. Ainakin näin leikattuna tämä on raakile, josta puuttuu liian paljon osia. 2½

    Reply

Leave a Comment